«The Chemical Brothers» ieraksta septīto albumu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu elektroniskās mūzikas duets «The Chemical Brothers» ierakstījis savu septīto studijas albumu, vēsta grupas mājaslapā ievietotā informācija.

Jauno albumu «Further», kurā «Toms Roulends (Tom Rowland) un Eds Saimonss (Ed Simons) pēta viņu skaņas neierobežotās iespējas», izdos ierakstu kompānija «Freestyle Dust / Parlophone Records», un veikalu plauktos tas nonāks 7.jūnijā. Kā atklāja mūziķi, jauno ierakstu iedvesmojis projekts «Electronic Battle Weapon», kura ietvaros Rouldens un Saimonss ierakstīja promo singlus citiem dīdžejiem.

Albumā būs iekļauti astoņi skaņdarbi, kā arī dueta ilggadējo sadarbības partneru Adama Smita un Markusa Laiola veidotie video.

Albums «Further» tiks prezentēts vairākos koncertos Londonā, kas norisināsies no 20. līdz 23.maijam. Visas biļetes uz pasākumiem jau izpārdotas. Vēlāk grupa prezentēs savu jauno disku Barselonas mūzikas festivālā «Sonar», kā arī citos Eiropas festivālos.

Iepriekšējais dueta albums «We Are the Night» iznāca 2007.gada jūnijā, nonākot Lielbritānijas topa augšgalā. Tas ieguva arī «Grammy» balvu kategorijā «Labākais elektroniskais/ deju mūzikas albums».

Rīgā duets viesojās 2008.gada jūlijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu