«Gorillaz» izdod jaunu singlu ar videospēli

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu muzikālais projekts «Gorillaz» šonedēļ (29.martā) izdevis jaunu singlu «Superfast Jellyfish», kuru papildina digitāla «Gorillaz» videospēle.

Spēli «'Escape To Plastic Beach» jau šobrīd var spēlēt «Gorillaz» mājas lapā www.gorillaz.com. Spēle ļauj interesentiem apciemot grupas «štābu», kas atrodas mistiskā vietā «Point Nemo». Pirmie divi spēles līmeņi ir bez maksas, bet par trešo (kopā ar jaunā singla mp3) jāmaksā 1.50 mārciņas

"Gorillaz" aprīlī Londonā iecerējuši arī sniegt divus īpašus koncertus, atbalstot savu jauno albumu "Plastic Beach", kas tika izdots marta sākumā". "Gorillaz" uzstāsies Londonas koncertzālē "Roundhouse" 29. un 30. aprīlī. Biļetes uz koncertiem maksās 45 sterliņu mārciņas (35 latus) un pārdošanā ir jau no 26.marta.

Šie būs grupas pirmie divi koncerti Londonā kopš 2001.gada. «Gorillaz» Londonas koncertos spēlēs grupas līderis Deimons Albarns, hiphopa mākslinieks Bashy, amerikāņu hiphopa grupa De La Soul, britu ģitārists un dziedātājs Miks Džonss, zviedru mūzikas grupa «Little Dragon», amerikāņu aktieris un dīdžejs Mos Def, «National Orchestra for Arabic Music», Grafs Rīzs, Šons Raiders, Pols Saimons un Bobijs Vormaks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu