Snoop Dogg «Malice N Wonderland», «More Malice» (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23. martā no jauna pārizdots repera Snoop Dogg pēdējais studijas albums «Malice n Wonderland» (izdots 2009.gada nogalē). Tagad tas papildināts ar jaunu «More Malice» audio un video saturu.

Snoop Dogg «Malice N Wonderland», «More Malice»

(Doggystyle, Priority, Capitol)

8/12 un 10/12

Viens no rietumkrasta (West Coast) hiphopa dūžiem - 38 gadus vecais Kordozārs Kalvins Broduss Juniors (Cordozar Calvin Broadus, Jr.) jeb Snoop Doggy Dogg (tagad jau kādu ilgāku laiku vienkārši Snoop Dogg) pagājušogad, 8.decembrī, izdeva, šķiet, savu desmito studijas albumu «Malice N Wonderland». Ziemassvētku un Sūzanas Boilas aizēnots, tas neguva plašu ievērību, arī mūzikas kritiķu vērtējumi bija rezervēti. No albuma klajā tika laisti vairāki singli, taču neviens no tiem neguva tik lielu ievērību kā 2008.gada plates «Ego Trippin'» asprātīgais «Sexual Eruption».

Snoop Dogg "More Malice"
Snoop Dogg "More Malice" Foto: Publicitātes foto

Tiesa, skaņdarbs «I Wanna Rock», kurā tiek samplēts 1988.gada Rob Base un DJ E-Z Rock «It Takes Two», nokļuva zem daudzu citu reperu «skalpeļa», un viens no veiksmīgākajiem izrādījās Jay-Z pievienotais rečitatīvs. Tieši atjaunotā «I Wanna Rock» versija ar Jay-Z šobrīd ir pievienotā 7 dziesmu bonusdiska galvenais hits (skat. video).

Tradicionāli gan «Malice N Wonderland», gan «More Malice» atrodami daudzi viesmākslinieki: Lil Jon, Jazmine Sullivan (skaista, sulīga balss dziesmā «Different Languages», kas veltīta Snūpa sievai Shante Broadus), The-Dream, Soulja Boy, R. Kelly, Brandy, Pharrell u.c. Bonusdiskā leģendārā Nate Dogg brālēns Butch Cassidy, jau pieminētie Jay-Z un Soulja Boy, kā arī jaunais hiphopa spīdeklis Kids Kadijs (Kid Cudi).

Kā galvenais pārizdotā albuma atribūts ir DVD filma «Malice N Wonderland» (skat. reklāmas rullīti), kurā Snūps iejuties supervaroņa Malisa lomā. Filmā piedalās arī «oskarotais» aktieris Džeimijs Fokss (Jamie Foxx), Xzibit, aktrise Denīsa Loutone (Denyce Lawton) u.c.

Kopumā klasisks Dī Ou Dabl Džī (D.O.G.G.) ieraksts, kas tradicionāli uzticīgs augstu nospraustajiem kvalitātes kritērijiem.

Izdošanas datums - 23.03.2010.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu