E-talonu varēs nopirkt arī vienam braucienam (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No šā gada 1. aprīļa "Rīgas satiksme" ieviesīs viedbiļeti vienam braucienam, bet skolēni un studenti varēs iegādāties 1, 5, 10 un 20 braucienu biļetes ar 50% atlaidi no biļetes nominālvērtības, portālu TVNET informēja "Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis.

Viedbiļeti vienam braucienam varēs nopirkt visās e-talonu tirdzniecības vietās. Biļetes cena būs Ls 0.50. Tādējādi cilvēkiem, kas reti izmanto sabiedrisko transportu, būs iespēja braukšanas biļeti iegādāties par nominālvērtību. Līdz šim viena brauciena biļeti bija iespējams ielādēt viedkartēs vai par paaugstinātu samaksu - Ls 0.70  nopirkt pie transporta līdzekļa vadītāja.

Savukārt skolēni un studenti 1, 5, 10 un 20 braucienu biļetes varēs iegādāties ar 50% atlaidi no tās nominālvērtības. Turpmāk skolēniem un studentiem par 1 brauciena biļeti būs jāmaksā tikai Ls 0,25, par 5 braucienu biļeti - Ls 1,25, 10 braucienu biļete izmaksās Ls 2,50, bet 20 braucienu biļete - Ls 5. Biļetes ar noteikto atlaidi iespējams ielādēt personalizētajā viedkartē un tāpat kā iepriekšminētās biļetes varēs iegādāties visās e-talonu tirdzniecības vietās.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu