Vilciens nobrauc uz sliedēm sēdošu cilvēku; mirušo sargā satrakojies suns (42)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šorīt ap pulksten četriem Sidrabenes pagasta Garozā preču vilciens nobraucis vīrieti, kurš sēdējis uz sliedēm un nav reaģējis ne uz signālu, ne uz piespiedu bremzēšanas radīto skaņu. Pagaidām nav noskaidrota bojā gājušā personība, nav arī zināmi iemesli, kāpēc vīrietis nakts laikā atradies uz sliedēm, «Ziņām» sacīja «Latvijas dzelzceļa» pārstāve Antra Birzule.

Pašvaldības policijas informācija liecina, ka bojāgājušo sargājis satrakots suns, nelaižot viņam tuvumā policijas darbiniekus. Notikuma vietā ieradušies pašvaldības policisti un dzīvnieku iemidzinājuši, izmantojot iemidzināšanas šauteni.

Kā sacīja A.Birzule, cilvēks atradies vietā, kur tuvumā nav staciju. Mašīnists, viņu ieraugot, laikus signalizējis un veicis avārijas bremzēšanu, taču vīrietis neesot reaģējis. Notikušā apstākļus izmeklē Valsts policija.

Šis ir šogad 11. negadījums uz dzelzceļa, no tiem deviņos sekas bijušas letālas. Divos no 11 gadījumiem iesaistīti nepilngadīgie, vienā gadījumā - ar letālām sekām.

Komentāri (42)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu