"Rock'n'Riga" apakšturnīra cīņā uzvaru svin grupa "Relicseed"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Herberts Verpakovskis

Aizvadītajā piektdienā, 26.martā, Garāžas dueļu 3.sezonas cīņā tikās grupas "Toms Londons" un "Relicseed".

Pirmā raunda ietvaros grupas izpildīja savas oriģināldziesmas - Relicseed "Pēdējais vergs" pret Toma Londona "Par mīlestību". Pirmajā raundā publikas ovāciju pārspēks tika Relicseed. Otrajā raundā grupas izpildīja Rammstein grāvēju "Links". Toms Londons sāka ļoti cerīgi, jo atveidotā versija bija pārpilna ar dažādām Rammstein neraksturīgām niansēm, kas solījās rezultātu izlīdzināt. Tomēr Relicseed, neizdomājot divriteni no jauna, "nopļāva" publiku ar skaļu un masīvu, vācu maršam tuvinātu izpildījumu un duelī uzvarēja ar 2:0.

Galvenās balvas uzkrājums pēc trīs aizvadītiem dueļiem ir 167 LVL.

Nākamā cīņa jau šopiektdien, 2.aprīlī, kad spēkiem mērosies grupas The Afternoon un Enough. Viņu repertuārā būs gan savas oriģināldziesmas, gan Soundgarden un Oasis materiāls.

Cīņas tiešraidi skatieties www.platforma.lv, atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā un klausieties Arta Dvarjonass reportāžās Radio SWH Rock raidījumā "21.roksimts".

Šoceturtdien, 1.aprīlī, RnR uzstāsies Latvijā vismagāk repitīcijas aizvadošā grupa "Jūdas Graši". Bez jokiem...

Sestdien, 3.aprīlī, uz RnR skatuves kāps pirms diviem gadiem atdzimušās Latvijas doom leģendas Heaven Grey.

RnR atgādina - ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu