Jaunais "O!Kartes Akadēmijas" dalībnieks Andris Ērglis (44)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

"O!Kartes Akadēmijā" notika vēl viens negaidīts pārsteigums – mūziķis Andris Ērglis pieņēma šova vadītāja Normunda Rutuļa izaicinājumu un piekrita nedēļu padzīvot ar studentiem un izbaudīt, kāda ir jauniešu ikdiena.

Sestajā „O!Kartes Akadēmijas” koncertā īpaši stingrs bija viens no žūrijas locekļiem – mūziķis Andris Ērglis, kurš dalībniekus novērtēja ar zemākām atzīmēm. Līdz šim vēl neviens žūrijas pārstāvis nebija tik skarbi vērtējis jaunos censoņus, vairākiem dalībniekiem Ērglis piešķīra pat 5 balles, visaugstākā atzīme, ko Ērglis piešķīra, bija 8, un to izpelnījās Anna.

Ērglis atzina, ka pirms vairākiem gadiem viņš pats apsvēra domu piedalīties līdzīgā muzikālā realitātes šovā, bet toreiz iespēju palaida vējā. Tajā brīdī „O!Kartes Akadēmijas” vadītājs Normunds Rutulis piedāvāja Ērglim pašam pamēģināt, ko nozīmē atrasties šovā. To izdzirdot, Ērglis nedaudz apmulsa un atklāja, ka šodien nevar sākt dalību „O!Kartes Akadēmijā”, jo viņš esot liepājnieks un neesot līdzi mantas.

„Tev ir divdesmit četras stundas laika, lai sagatavotos un pierādītu, ka esi labāks par jaunajiem censoņiem,” neatlaidīgs bija Rutulis.

Kad divdesmit četras stundas bija pagājušas, Ērglim vajadzēja sniegt atbildi. Uzreiz pēc balsošanas beigām šova telpās ar saviem koferiem ieradās Andris Ērglis!

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu