Anrī gaida saviļņojoša atgriešanās Londonā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola kluba ''Barcelona'' uzbrucējam francūzim Tjerī Anrī trešdien UEFA Čempionu līgas pirmā ceturtdaļfināla spēle pret Londonas ''Arsenal' būs īpaši emocionāla, jo futbolists atgriezīsies savā iepriekšējā mājvietā.

Anrī kopā ar ''Arsenal'' divreiz izcīnīja Premjerlīgas titulu, kā arī astoņos klubā pavadītajos gados kļuva par komandas visu laiku rezultatīvāko spēlētāju.

Pagaidām gan nav skaidrs, vai ''Barcelona'' treneris Pepe Guardiola uzbrucēju sūtīs laukumā, jo šosezon Anrī ir problēmas ar optimālās formas sasniegšanu, vēsta ESPN.

''Esmu ļoti emocionāli noskaņots, taču cenšos palikt mierīgs. Tā man būs savāda spēle. Pirms izlozes vēlējos, lai nebūtu jāspēlē pret ''Arsenal''. Bet tagad šī būs spēle, kurā jāatdod visi spēki,'' pavēstīja Anrī.

Ceturtdaļfināla spēles - 30. marts

Minhenes ''Bayern'' (Vācija) - Mančestras ''United'' (Anglija)

Lionas ''Olympique'' (Francija) - "Bordeaux" (Francija) 

Ceturtdaļfināla spēles - 31. marts

Milānas ''Inter'' (Itālija) - Maskavas CSKA (Krievija)

Londonas ''Arsenal'' (Anglija) - "Barcelona" (Spānija) 

Atbildes mači risināsies pēc nedēļas, 6. un 7. aprīlī.

Pusfinālā ''United'' un ''Bayern'' dueļa veiksminieks spēlēs pret vienu no Francijas klubiem, bet "Barcelona" un ''Arsenal'' maču labākais cīnīsies pret CSKA un ''Inter'' uzvarētāju.  

Foto: AFP/LETA
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu