3D triumfs turpinās ar "Kā pieradināt pūķi" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātros pirmajā vietā debitējusi studijas "The DreamWorks" jaunā animācijas filma "Kā pieradināt pūķi" ("How to Train Your Dragon").

Pirmajā nedēļā jaunā "Šreka", "Madagaskaras" un "Kunfu pandas" veidotāju 3D lente nopelnījusi 43,3 miljonus dolāru - nedaudz mazāk kā studijas iepriekšējā animācijas filma "Monsters vs. Aliens" ("Monstri pret atnācējiem"), kas pagājušogad šajā laikā nopelnīja 59,3 miljonus.

Filmas notikumu centrā ir vikingu pusaudzis no Berkas salas, kuram cīņa ar pūķiem ir dzīvesveids. Tuvojas iesvētības, kad kauja ir viņa lielā iespēja pierādīt sevi tēvam un visai ciltij, taču, kad viņa ceļā trāpās ievainots pūķis un kļūst par viņa draugu, visa pasaule sagriežas kājām gaisā.

Režisora Tima Bērtona (Tim Burton) jaunākā filma "Alise Brīnumzemē" (Alice in Wonderland) šonedēļ noslīdējusi uz 2.vietu. Disneja kompānijas izplatītā filma šonedēļ nopelnījusi 17,3 miljonus, kopumā Amerikā mēneša laikā sasniedzot 293,1 miljona robežu.

3.vietā jauna Džona Kjūsaka (John Cusack) komēdija "Burbuļvannas laika mašīna" ("Hot tub time machine"), kas vēsta par ceļojumu laikā. Pirmajā nedēļā 13,7 miljoni.

"Burbuļvannas laika mašīna" ("Hot tub time machine")
"Burbuļvannas laika mašīna" ("Hot tub time machine") Foto: publicitātes

Pēc trakas ballītes un neskaitāmiem dzērieniem četri labākie draugi pamostas astoņdesmitajos gados. Viņi, protams, neatceras, kas notika iepriekšējā naktī un kā viņi nokļuva 1986.gadā. Vienīgais, ko viņi zina, ir tas, ka pirms nokļūšanas pagātnē visi sēdēja un priecājās burbuļvannā. Spilgti krāsainajā 1986.gadā, kad vēl nebija izdomāta iepazīšanās internetā un kad Maikls Džeksons vēl bija melnādains, visiem draugiem jārod atbildes uz ļoti nozīmīgiem jautājumiem.

4.vietā Dženiferas Anistones (Jennifer Aniston) un Džerarda Batlera (Gerard Butler) attiecību komēdija "Atlīdzības mednieks" ("The Bounty Hunter") - 21 miljons dolāru. Uz 5.vietu noslīdējusi studijas "20th Century Fox" ģimenes filma "Diary of a Wimpy Kid", kuras pamatā zīmēts Džefa Kinnija (Jeff Kinney) stāsts.

Tikai šonedēļ no top10 izkritis kanādiešu režisora Džeimsa Kamerona (James Cameron) 3D zinātniskās fantastikas grāvējs "Avatar".

Top10

1. "How to Train Your Dragon" $43.3 milj.

2. "Alice in Wonderland" $17.3 milj.

3. "Hot Tub Time Machine" $13.7 milj.

4. "The Bounty Hunter" $12.4 milj.

5. "Diary of a Wimpy Kid" $10 milj.

6. "She's Out of My League" $3.5 milj.

7. "Green Zone" $3.3 milj.

8. "Shutter Island" $3.2 milj.

9. "Repo Men" $3 milj.

10. "Our Family Wedding" $2.2 milj.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu