Madonā notiks "Ģitāristu sesija 2010" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 29.marta līdz 2.aprīlim jau 13.reizi Madonā notiks "Ģitāristu sesija" - atraktīvs informācijas, pieredzes un zināšanu apmaiņas pasākums ģitāristiem, bundziniekiem, vokālistiem, kurā var piedalīties ikviens, informēja pasākuma rīkotājs Imants Pulkstenis.

"Ģitāristu sesijā" piecu dienu laikā notiks 25 meistarklases, 10 koncerti, kā arī tiks veidoti jauni muzikāli projekti. Šajās dienās dalībnieki apvienosies interešu grupās, kur notiks padziļināta informācijas apmaiņa, praktiskas nodarbības un mēģinājumi sesijas noslēguma koncertam. Vakaros sesijas dalībniekiem tiks organizēti konkursi, kuros tie varēs izcīnīt vērtīgas balvas.

Šogad meistarklases un seminārus vadīs - Ingus Feldmanis, Pauls the Mole, Aigars Māls, Jānis Kalniņš, Andris Jeziks, Karīna Tropa, Jolanta Gulbe, Laimis Rācenājs, Aleksandrs Sircovs, Valters Sprūdžs, Rihards Fedotovs, Kaspars Ansons, Livars Jankovskis, Mārcis Auziņš, Ingars Viļums, Einārs Cintiņš, Igors Kadoļčiks, Raimonds Skuruls, Ritvars Šakals, Aleksandrs Fjodorovs, kā arī mūziķi no Anglijas, Norvēģijas, Krievijas u.c.

"Ģitāristu sesijas" laikā 2.aprīlī notiks arī tehnoloģiju seminārs "Skaņa un Gaisma 3", uz kuru tiek aicināti pasākumu rīkotāji, kā arī skaņas un gaismas tehniķi, lai diskutētu par skaņas un gaismas tehnikas jaunumiem, iekārtām un to pielietošanu, kā arī spriestu par skaņu un gaismu apstrādi.

Sesijas noslēguma koncerts notiks 2.aprīlī plkst.17.

"Ģitāristu sesijās" meistarklases un koncertus ir snieguši Latvijas labākie mūziķi, kā arī viesi no Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas, Somijas, Krievijas, Dānijas, Lielbritānijas. Sesijas programma un aktivitātes topošajiem mūziķiem palīdz orientēties mūzikas stilos, dod impulsu izaugsmei un darbam, kā arī ļauj iepazīties ar līdzīgi domājošiem muzikantiem un apmainīties ar aktuālu informāciju.

"Ģitāristu sesija" ir izaugusi par jauno mūziķu pieredzes uzkrāšanas, jaunu projektu un ideju ģenerēšanas vietu. Sākot ar 1998.gadu, sesijā ir piedalījušies 825 dalībnieki no visas Latvijas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu