"Dejo ar zvaigzni 3" atgriežas Dana Dombrovska (68)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Turpmāk šovā "Dejo ar zvaigzni 3" no jauna redzēsim Danu Dombrovsku un Aleksandru Aļošinu, jo skatītāju balsojums noteica, ka pārim šovā ir jādod vēl viena iespēja!

Šovā "Dejo ar zvaigzni" 28.martā par atgriešanos cīnījās četri līdz šim izbalsotie pāri: Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, Karīna Tatarinova un Gatis Sevels, Gundars Lintiņš un Marina Martinova, Aivars Visockis un Darja Burova. Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis šovā vairs nepiedalīsies.

Žūrijā šovakar bija deju pedagoģe Anita Šmita, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un dziedātājs Lauris Reiniks. Katram pārim bija jārāda divas dejas – viena par kino tematiku un otra jau iepriekš redzēta. Šovakar žūrija nevērtēja dalībniekus.

Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins

Žūrijas komentārs: „Kolosāls telpas izmantojums. Ļoti patika. Šis priekšnesums paliks ilgi domās. Šī bija pirmā patiesā pasadoble. Bija gan Karmena, gan matadors. Bija viss. Patīkami!”

Karīna Tatarinova un Gatis Sevels

Žūrijas komentārs: „Skaisti un izjusti! Paldies par maigo priekšnesumu. Labi triki ar izgriešanu, bet mazliet bija ritma problēmas. Jūs varat vēl labāk! Bija emocionālā atdošanās!”

Gundars Lintiņš un Marina Martinova

Žūrijas komentārs: „Jauki, patika iestudējums! Gundars ir labākais dejotājs starp bundziniekiem un labākais bundzinieks starp dejotājiem! Esat arī pa šo laiku daudz mācījušies. Foršs priekšnesums!”

Aivars Visockis un Darja Burova

Žūrijas komentārs: „Viss iet uz labo pusi – pēdas tiek pareizi izmantotas. Vairāk būtu jāsajūt vēl augums, tad būtu vieglāk vadīt partneri. Negāja mūzika kopā ar deju tango.”

Kad tika paziņoti skatītāju balsojuma rezultāti, Dana jutās ļoti pārsteigta! Pateicoties saviem atbalstītājiem, Dana piebilda, ka jūtas ļoti laimīga!

Komentāri (68)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu