Čepmena "Mirkļi kopā ar Dievu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar zīmolu "ARKA" klajā laista Gerija Čepmena (Gary Demonte Chapman) grāmata "Mīlestība kā dzīvesveids. Mirkļi kopā ar Dievu".

"Šī lūgšanu un pārdomu grāmata ir veidota kā saruna ar Tavu sirdi, lai Tu vairāk izprastu Dieva mīlestības nozīmi savā dzīvē, mācoties vairāk mīlēt citus. Šo grāmatu veido īsi lasījumi, kas sakārtoti tādā pašā secībā kā mīlošam cilvēkam raksturīgas iezīmes grāmatā "Mīlestība kā dzīvesveids", kā arī trīs ievada un trīs noslēguma lasījumi. Abas grāmatas papildina viena otru Bībeles nostāstu, pantu un padomu izgaismojumā," tā pats autors Gerijs Čepmens.

Gerija Čepmena (Gary Demonte Chapman) grāmata "Mīlestība kā dzīvesveids. Mirkļi kopā ar Dievu"
Gerija Čepmena (Gary Demonte Chapman) grāmata "Mīlestība kā dzīvesveids. Mirkļi kopā ar Dievu" Foto: publicitātes

"Visi šīs grāmatas lasījumi domāti privātiem, klusiem mirkļiem kopā ar Dievu: kā pirmais rīta vai pēdējais vakara uzdevums — vai arī kā brīdis pusdienlaika pārtraukumā. Ceru, ka mani vārdi būs ierosme lūgšanām Tavā dzīvē. Saskaņā ar iepriekšminēto, katrā nodaļā esmu iekļāvis īsu lūgsnu, pārdomas vai domu, kas var stiprināt Dieva un Tavas attiecības un mudināt uz mīlestības pilnu dzīvi."

Gerijs Čepmens

Gerijs Čepmens ir slavens orators, starptautiski atzīts laulības un ģimenes dzīves konsultants, vada ikdienas radio programmu Mīlestības valodas minūte. Dr. Čepmenam un viņa sievai Karolīnai ir divi pieauguši bērni un divi mazbērni; viņi dzīvo Ziemeļkarolīnā, kur viņš kalpo baznīcas draudzē.  

No angļu valodas to tulkojusi Antra Lezdiņa.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu