Vuds: Es dzīvoju melos (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaulē bagātākais sportists un labākais golfa spēlētājs Taigers Vuds pirms atgriešanās golfā sniedzis pirmo interviju kopš mīklainās avārijas novembrī un golfera privātās dzīves aizkulišu nākšanas gaismā.

''Es dzīvoju melos. Darīju lietas, kas sāpināja daudzus cilvēkus – sievu, draugus, kolēģus, līdzjutējus un bērnus, kuri sekoja man līdzi. Daudzi domāja, ka esmu savādāks, tādēļ man ir jāatvainojas. Es nožēloju, ko esmu izdarījis,'' pavēstīja Vuds.

''Esmu pārliecināts: ja cilvēki man apkārt zinātu par manām darbībām, tad viņi censtos tās apturēt, taču es to visu turēju pie sevis. Neviens nezināja, kas notiek,'' citu cilvēku saistību ar notikušo noliedza Vuds.

Vuds sacensībās nav piedalījies 144 dienas, taču viņš atzīst, ka ir gatavs atgriezties. ''Ar nepacietību gaidu atgriešanos. Vēlos atkal tikties ar draugiem, man pietrūka sacensību. Taču tas nenozīmē, ka es neturpināšu ārstēties un domāt par notikušo,'' vēsta ESPN.

Jau ziņots, ka Vuda sāga sākās pagājušā gada 27.novembrī, kad viņš pie savas mājas cieta autoavārijā. Ātri tika noskaidrots, ka avārija notikusi pēc viņa strīda ar sievu, bet drīz vien sāka pieteikties bijušās golfera mīļākās, un to skaits jau ir pie 20.

Vuds uz nenoteiktu laiku bija aizgājis no golfa, cenšoties saglābt savu ģimeni. Savukārt pēc tam 14 reizes prestižajos "Major" turnīros uzvarējušais Vuds iestājās klīnikā, ārstējoties no atkarības pret seksu.

Pirmo reizi publisku paziņojumu Vuds sniedza februāra vidū, kad publiskā uzrunā atvainojās ģimenei par savu uzvedību.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu