"Dejo ar zvaigzni 3" atstāj Karīna Tatarinova (96)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Turpmāk šovā "Dejo ar zvaigzni 3" vairs neredzēsim Karīnu Tatarinovu un Gati Sevelu, jo skatītāju balsojums noteica, ka pārim šovs ir jāatstāj.

Svētdien TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni" pakļāvās kino un animāciju burvībai – katrs no dejotāju pāriem iejutās kādas animācijas vai kino filmas varoņu ādā.

Žūrijā šovakar bija deju pedagoģe Anita Šmita, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un aktieris Andris Bērziņš.

Visi dalībnieki parādīja divas dejas – vienu par kino tematiku un otru jau iepriekš dejotu.

Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne –   70 punkti

Pirmā deja. „Kolosāla akrobātika! Jūs fantastiski izcēlāties. Mazliet vēl plastika klibo, bet tas jau iet uz labo pusi Rolandam. Jūtu izjusts un juteklisks! Drosmīgs solis ar caurspīdīgo kreklu, jo var redzēt tavu muguras darbību, bet jāsaka, ka tikāt ar to visu galā, malači! Jau sākas profesionālisms...” (Vērtējums - 37.)

Otrā deja. „Rolandam ir jāizvairās no dažām kustībām. Ja nav kvalitātes, tad nerādām šīs tehnikas nianses. Jūs varat labāk, uz priekšu! Jūsu latiņa ir augstāka. Drošāk sākat dejot ar augumu. Nebaidies, ka esi garāks par savu deju partneri. Nepazaudē tādēļ savu zoda līniju. Netušē to – izmanto savu augumu tāpat kā Latīņamerikas dejās!” (Vērtējums - 33.)

Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere –   69 punkti

Pirmā deja. „Viegli, vienkārši un mīļi! Es neredzēju fokstrotu diemžēl... Man tie putni fonā novērsa uzmanību... Bet bija jauka, naiva ainiņa!” (Vērtējums – 31.)

Otrā deja. „Ideāls džaivs. Amerikāniskais vieglums un stils bija pietiekoši. Pārvērtības džaivam bija kolosālas! Aktieriskais, dejiskais – viss perfekti!” (Vērtējums - 38.)

Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva –   66  punkti

Pirmā deja. „Rotaļīgi un jautri! Lomas dejā ir ļoti atbilstoši sadalītas. Nebija vairs atkritusī mugura, perfektas auguma līnijas. Tika dejots no sirds. Būs labi!” (Vērtējums – 31.)

Otrā deja. „Jūsu sniegums tagad ir daudz, daudz, daudz labāks! Pēdas atsperīgas, pazudušas visas platās pozīcijas. Dinamiski. Esat labi pastrādājuši! Tīrs dejas sniegums. Kļūdas ir izlabotas!” (Vērtējums - 35.)

Santa Didžus un Māris Pūce –  64 punkti

Pirmā deja. „Amizants teātris. Mazliet traucēja tēls ar dejojumu. Fokstrotam prasītos kas cits... Bija asprātīgi, un deja bija saskanīga. Pirmais dejotājs ar puncīti!” (Vērtējums – 33.)

Otrā deja. „Nav ko teikt – bija labi, labi, labi! Viss bija kārtībā, par tērpiem var strīdēties, bet tas kā kuram. Deja bija tehniski jauka!” (Vērtējums - 31.)

Karīna Tatarinova un Gatis Sevels –  53 punkti

Pirmā deja. „Meitene bija paļāvīga un ļāvās dejai kā filmā „Runā ar mani”. Kompozīcija bija jauka un tērps bija izvēlēts interesanti! Bija ciešanas, teatrālums, bet nebija pasadobles – mēs to vēlamies šeit redzēt! Vajadzēja uzvarētāju maršu uz 4/4, nevis kā jūs uz ¾ soļu.” (Vērtējums – 24.)

Otrā deja. „Pazuda mūsu gaišā Karīna, bet tehnika ir uzlabojusies! Mugura taisna, kājas kontaktā uz grīdas. Bija tomēr tas mīnusiņš – melnais tērps!” (Vērtējums - 29.)

Pāris šovu pamet līdz 7.raidījumam, tajā visi izbalsotie pāri cīnīsies par iespēju atgriezties šovā.

Komentāri (96)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu