"Dejo ar zvaigzni" kino noskaņās (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šīs svētdienas vakarā TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni" notiks kino noskaņās – studijā tiešraidē dejās modīsies animāciju un kino filmu varoņi! Zināms, ka uz skatuves kāps Simpsonu pārstāvji, Mazā nāriņa, tēli no filmas "Cabaret" un "Mūlenrūža".

Pagaidām gan netiek atklāts, kas slēpsies aiz šiem animāciju un kino varoņiem, bet zināms, kādas dejas katrs zvaigžņu pāris izpildīs. Jau ierastajam stingrajam, taisnīgajam un vērīgajam žūrijas sastāvam svētdien talkā dosies aktieris Andris Bērziņš! Ļaujieties deju burvībai šovā "Dejo ar zvaigzni" jau svētdien, 21.martā, 20:00 TV3!

Iemīļoti tēli modīsies dejā!
Svētdien TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni" pakļausies kino un animāciju burvībai – katrs no zvaigžņu dejotāju pāriem iejutīsies kādas animācijas vai kino filmas varoņu ādā. Zināms, ka uz skatuves kāps Simpsonu pārstāvji, mazā nāriņa, tēli no filmas "Cabaret" un "Mūlenrūža", bet netiek atklāts, kas slēpsies aiz šo varoņu maskas.
Lai tomēr viss nepaliktu noslēpuma plīvurā tīts, tiek atklātas dejas, kuras katrs zvaigžņu pāris izpildīs – Santa Didžus un Māris Pūce apgūst fokstrotu, šo deju izvēlējies arī Ainārs Ančevskis ar Ievu Kemleri, kvikstepa solī trauksies Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva, Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne mācās ča ča ča soļus, bet kaislībām pasadobles priekšnesumā ļausies Karina Tatārinova un Gatis Sevels.
Bet ar kino un animāciju varoņu atmodināšanu viss nebeidzas! Katram pārim svētdienas tiešraidē būs jāsniedz vēl viens priekšnesums – tā būs kāda no jau apgūtajām dejām, kas papildināta ar jaunu horeogrāfiju, tērpiem un citām niansēm. Runājot par deju soļiem un tērpiem, šova mākslinieciskie vadītāji Valērijs un Agita Mironovi atzīst, ka esot jālauza galva, kā dejotājus izvēlētajos animāciju un kino varoņu tērpos eleganti iekustināt un ļaut viņiem ērti dejot. To atzīs ikviens - nāriņas tērps pirmajā mirklī nebūt nešķiet piemērots dejošanai.
Visu zvaigžņu pāru sagatavotos priekšnesumus vērtēs jau zināmā stingrā, taisnīgā un vērīgā žūrija - Anita Šmite, Vladimirs Ponomarjovs un Alberts Kivlenieks, kuriem svētdienas vakarā pievienosies aktieris Andris Bērziņš.

Tā tas notiek, tā tas top!
Pagājušajā svētdienā, 14.martā, "Dejo ar zvaigzni" aizkulisēs tika veidota speciāla videofilmiņa par gatavošanos šova tiešraidei. Šajā materiālā parādās daudz interesanta par dalībniekiem, dejotājiem, gatavošanos uzstāšanās mirklim, deju apgūšanu - kadri, kas skatītājiem nereti paliek neredzēti! Īpaši veidotā filmiņa jau tagad aplūkojama www.tv3.lv/dejo/aizkadri.


Ļaujieties deju burvībai šovā "Dejo ar zvaigzni" jau šajā svētdienā, 21.martā, 20:00 TV3!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu