"Vfb Stuttgart" treneris Gross: Mesi ir labākais spēlētājs pasaulē (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas kluba "Barcelona" galvenais treneris Hoseps Guardiola pēc pārliecinoši izcīnītās uzvaras UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pār Vācijas vienību "Vfb Stuttgart" divu vārtu guvēju Linoelu Mesi nosauca par vienkārši labāko, savukārt Vācijas kluba treneris Kristians Gross argentīniešu uzbrucēju salīdzina ar leģendāro Djego Maradonu.

''Mēs laukumā darbojāmies ļoti agresīvi, nedevām pretiniekiem laiku domāt. Fiziski, iespējams, neesam daudz pārāki, taču, pateicoties līdzjutēju atbalstam, guvām virsroku,'' apmierināts ar rezultātu bija Guardiola.

''Mans nodoms ir Zlatanu Ibrahimoviču padarīt par vēl labāku spēlētāju, tādēļ viņš neņēma ļaunā, ka nesāka spēli pamatsastāvā. Arī [Tjerī] Anrī spēlē arvien arvien labāk, savukārt Mesi ir vienkārši labākais,'' savus uzbrucējus slavēja ''Barcelona'' treneris.

''Mums pietrūka drošsirdības, kuru demonstrējām pirms trim nedēļām. Ar labāku sniegumu aizsardzībā mēs varētu neitralizēt viņu pussargus un dot sev iespēju, taču savu līdzjutēju priekšā viņi bija pārāk spēcīgi. Mesi ir labākais spēlētājs pasaulē. Viņš ir ļoti talantīgs, tādēļ grūti noticēt, ka viņš ir tikai 22 gadus vecs. Viņu pelnīti var salīdzināt ar Maradonu,'' pēc spēles atzina Gross, vēsta UEFA mājas lapa.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu