"Dirty Deal Teatro" atgriežas "Mitjas mīlestība"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šomēnes "Dirty Deal Teatro" repertuārā atgriezīsies jaunā režisora Vladislava Nastavševa izrāde "Mitjas mīlestība", informēja "Dirty Deal Teatro" vadītāja Krista Jansone.

Februārī izrādes nenotika, jo aktieris Jurijs Djakonovs mēnesi pavadīja Indijā, savukārt režisors februāri veltīja izrādes struktūras pārveidošanai un citiem uzlabojumiem.

Izrāde "Mitjas mīlestība" jaunā kvalitātē pie skatītājiem repertuārā atgriezīsies 17.martā, 18.martā un 31.martā.

Izrāde veidota, balstoties uz Ivana Buņina darba "Mitjas mīlestība" motīviem. Izrāde stāsta par aktrises greizsirdīgo draugu, kurš tik ļoti pārdzīvo abu šķiršanos, ka savā izmisumā redz Katju visos sastaptajos cilvēkos. Puiša apsēstība noved pie vardarbīgām sekām.

Izrādē telpa un scenogrāfiskie risinājumi kalpo kā līdzeklis, kas palīdz izprast jauniešu jūtas. Izrādes vide raksturo nevis fiziskus apstākļus, bet gan emocionālo stāvokli.

Nastavševs studējis teātra režiju Londonā un Sanktpēterburgā. Izrāde "Mitjas mīlestība" ir Nastavševa debija "Dirty Deal Teatro".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu