Ķīpsalā izstāde "Atpūta un Sports 2010"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Martā, iezīmējot pavasara un vasaras atpūtas sezonas sākumu, Ķīpsalā vienlaikus notiks trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem – aktīvās atpūtas un sporta izstāde “Atpūta un Sports 2010”, motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2010” un laivu un jahtu izstāde “Baltic Boat Show 2010”. Izstādes notiks no 25. līdz 28. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Arī šogad, spītējot bargajai ziemai un ekonomiskajai situācijai, pavasaris un vasara tuvojas, liekot sarosīties visiem, kam aktīvā atpūta ir ļoti svarīga, – ceļotājiem, atpūtniekiem, makšķerniekiem, motociklistiem, visdažādākā ūdenstransporta cienītājiem un ekstrēmās atpūtas piekritējiem.  

“Lai arī cilvēki rūpīgāk izvērtē savus tēriņus, ikviens vēlas baudīt vasaras piedāvātos labumus, lai uzkrātu enerģiju jaunam darba cēlienam,” uzsver projekta vadītājs Mārtiņš Refbergs. “Esmu pārliecināts, ka aktīvās atpūtas cienītāji un veselīga dzīvesveida piekritēji izstādēs atradīs sev ko piemērotu un noderīgu – vai tā būs vērtīga informācija, kāds nepieciešams pirkums vai vienkārši lieliska izklaide visai ģimenei. Ceru, ka apmeklētāji pozitīvi novērtēs šī gada jaunumus – “Pasākumu halli” ar tās plašo paraugdemonstrējumu un sacīkšu programmu un motociklu lietoto detaļu tirdziņu,” stāsta Mārtiņš Refbergs. 

Ķīpsalā – no makšķerkāta līdz velosipēdam

Arvien vairāk cilvēki novērtē veselīga dzīvesveida priekšrocības, izvēloties aktīvo atpūtu, ceļojot pa Latviju vai ārpus tās ar velosipēdiem vai motocikliem, ejot pārgājienos, makšķerējot vai vizinoties ar laivām un jahtām. Izstāde “Atpūta un Sports” ir lieliska vieta, kur var iegūt plašu informāciju par aktīvai atpūtai nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām un iegūt speciālistu padomus. Izstāde “Atpūta un Sports 2010” tematiski ir sadalīta četrās daļās – “Velo 2010”, “Fitness 2010” , “Makšķerēšana 2010” un “Camper 2010”, kurās apmeklētāji varēs atrast gandrīz visu, sākot no makšķerkātiem, tūrisma inventāra, sporta inventāra un apģērba līdz pat velosipēdiem un zemūdens niršanai nepieciešamajai atribūtikai.  

Tāpat apmeklētāji varēs iegūt plašu informāciju par makšķerēšanas iespējām Latvijā, kur un kā apgūt gaisa pilotam nepieciešamās prasmes un daudz ko citu.  

28. martā Ķīpsalā notiks “Fitnesa Forums 2010”, ko rīko LTRK sadarbībā ar BT 1. Nozares profesionāļi tiks iepazīstināti ar investīciju piesaistes iespējām, personāla vadību un fitnesa nozares uzņēmumu pakalpojumu efektivitātes paaugstināšanas iespējām; tiks sniegts ieskats jaunākajās sporta uztura un fitnesa klubu aprīkojuma tendencēs un informācija par jaunajiem sporta veidiem.

Izstādē  “Baltic Boat Show” – viss atpūtai uz ūdeņiem vienkopus tikai reizi gadā

Izstādē  "Baltic Boat Show 2010" ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdenstransports – sākot no piepūšamajām un airu laivām līdz ūdens motocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Izstādē būs pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija.  

Tāpat izstādē  būs atrodams laivu, kuteru un jahtu speciālais aprīkojums un piederumi, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un citas rezerves daļas. Interesenti varēs uzzināt par laivu un ūdensmotociklu nomu, to remontu, kā arī iegūt informāciju par matrožu kursiem.  

“Motocikls 2010” – vieta, kur sagatavoties jaunajai motosezonai

Izstādes apmeklētāji var gūt plašu ieskatu motociklu pasaulē un, konsultējoties ar speciālistiem, izvēlēties sev vēlamo marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu.

Pirmoreiz Ķīpsalā  notiks motociklu un to rezerves daļu tirgus, kuram jau šobrīd ir pieteikušies 25 dalībnieki. Tirgus organizators – pazīstamais motospeciālists Uģis Spēlmanis – pauž pārliecību, ka šāds tirdziņš varētu iekarot popularitāti tāpat, kā tas ir visā Vakareiropā, kur tirdziņš pulcē aktīvos motolietotājus un interesentus. Interesenti, kas vēlas pieteikt dalību tirdziņā, ir aicināti sazināties pa tālruni 29205116 vai e-pastu: ugis@tanders.lv. 

Plaša pasākumu programma trīs dienu garumā

Lai izstāžu apmeklējumu darītu vēl noderīgāku un interesantāku, viena no šī gada novitātēm ir “Pasākumu halle”, kurā būs pārstāvētas dažādas sporta biedrības, federācijas un klubi, tostarp arī slavenais “TTT Rīga” basketbola klubs, Latvijas Riteņbraukšanas federācija, Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, un ikvienam interesentam būs iespēja iegūt plašu informāciju par dažādiem sporta veidiem, tāpat arī sporta klubiem, un izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā, lai izvēlētos sev piemērotāko.  

Visās izstādes dienās notiks dažādas sacensības, profesionālu sportistu paraugdemonstrējumi. Apmeklētāji varēs vērot paukošanas, galda tenisa un bridža paraugdemonstrējumus, piedalīties galda tenisa un galda hokeja turnīros, orientēšanās pārgājienā telpās un u. tml. Sestdien, 27. martā, notiks spēkavīru paraugdemonstrējumi, kuros piedalīsies arī slavenais spēkavīrs Raivis Vidzis, bet svētdien, 28. martā, notiks pauerliftinga čempionāts, kurā piedalīsies ārzemju sportisti.  

Jau piekto gadu izstādes “Atpūta un Sports 2010” laikā notiks arī sacensības kāpšanas sportā “Baltic Open Bouldering Edition ‘10”. 27. un 28. martā sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Latvijas sacentīsies 4,5 m augstas, ļoti sarežģītas un izaicinošas klints kāpšanas sienas pievarēšanā. Savukārt 25. un 26. martā īpaši izveidoto kāpšanas sienu varēs izmēģināt ikviens interesents.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu