DJ Armins van Būrens atkal Rīgā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 11.martā, kluba "Essential" lielajā zālē jau ceturto reizi uzstāsies trance superzvaigzne un deju grīdu karalis, dīdžejs Nr.1 pasaulē - Armins van Būrens (Armin van Buuren).

Kopš 2007.gada saglabājis populārākā DJ statusu pasaulē (saskaņā ar DJ Mag Poll 100 rezultātiem), Armin van Buuren jau ceturto reizi kļūs par vienu no visvairāk gaidītajiem viesiem Rīgā. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad harismātiskais pasaules labākā dīdžeja titula īpašnieks uzstājās Svētā Valentīna dienas naktī, šoreiz Armins mūs apciemos 11.martā un ar savu uzstāšanos iezīmēs pavasara sezonas sākumu.

Van Būrenam ir neapstrīdams muzikāls talants, par ko liecina neskaitāmie apbalvojumi un tituli: pasaules labākais dīdžejs, labākais trance mākslinieks, labākais Eiropas dīdžejs u.c. Mākslinieka autordarbi (gan solo, gan arī tie, kas tapuši sadarbībā ar Tiesto un Ferry Corsten), kā arī viņa veidotās izlases, ir desmitiem tūkstošos eksemplāru izplatītas visā pasaulē. Armina radio šovu "A State of Trance" klausās visvairāk deju mūzikas mīļotāju uz mūsu planētas: vairāk nekā 26 miljoni klausītāju katru nedēļu! Viņa kanāls portālā YouTube tiek pamatoti saukts par visskatītāko mūzikas kanālu pasaulē.

Van Būrens ir ne tikai veiksmīgs dīdžejs un producents, bet arī talantīgs biznesmenis. Kopā ar vēl diviem partneriem Armins kopš 2003.gada vada kompāniju Armada Music, kuras paspārnē atrodas 19 (!) mūzikas ierakstu izdevniecības. Apveltīts ar lielisku intuīciju un neatpaliekot no laika, van Būrens veido savu izdevniecību stratēģiju, sekojot līdzi jaunākajām tendencēm un aktīvi izmantojot modernās tehnoloģijas. Pagājušā gada oktobrī viņš izdeva pilnvērtīgu mūzikas DVD, kas tirgū tiek piedāvāts kā iPhone un iPod Touch pielikums, tādējādi ejot roku rokā ar visā pasaulē un arī Austrumeiropā aktuālām tendencēm.

11.marta pasākumā klubā Essential (Skolas 2) pirms Armin van Buuren uzstāsies kanādiešu izcelsmes dīdžejs un producents, viens no Armada Music māksliniekiem - Glenn Morrison (www.glennmorrison.com). Pasākuma noskaņas papildinās arī kluba Essential ilggadējais rezidents Aldee, kā arī viens no Latvijas trance scēnas jaunākajiem un veiksmīgākajiem pārstāvjiem - Roland Privert.

Pasākuma sākums - plkst. 22:00. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu Serviss kasēs vai interneta portālā www.bilesuserviss.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu