"Mis un Misters Latvija 2009" fināls notiks Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Konkursa "Mis un Misters Latvija 2009" fināls, kas pēc ilgāka laika atkal notiks Latvijā, Ķīpsalas hallē notiks izstādes "Fiesta Expo 2010" pirmajā dienā jeb 9.aprīlī.

No 9.aprīļa līdz 11.aprīlim Ķīpsalas hallē pirmo reizi notiks izstāde "Fiesta Expo 2010", kuras laikā tiks rīkots arī konkursa "Mis un Misters Latvija 2009" fināls.

Par konkursa liecinieku varēs kļūt ikviens, kurš vēlas redzēt sacensību par skaistuma karalienes kroni, cīņu par "Misters Latvija" titulu, stingrās žūrijas darbu un krāšņo ceremoniju. Konkursa fināls sāksies plkst.16:00.

Projekts "Fiesta Expo" ir unikāls, jo pirmoreiz Latvijā pasākumu rīkošanas industrija vienkopus varēs prezentēt savu plašo, radošo un daudzveidīgo piedāvājumu īpašā nozares izstādē.

"Fiesta Expo" ir spējusi vienot daudzus pasākumu rīkošanas nozarē iesaistītos spēlētājus, un jau pirmajā izstādes gadā tā pieteiks sevi vērienīgi un krāšņi ar plašu izstādes ekspozīciju, daudzveidīgu, aizraujošu un ikvienam interesantu pasākumu programmu," stāsta izstādes "Fiesta Expo" projekta vadītāja Ilona Ansone.

Izstādes "Fiesta Expo 2010" ekspozīciju veidos viss nepieciešamais svētkiem - pasākumu vietas un svinību rīkotāji, pasākumu tehniskais nodrošinājums, tērpi, aksesuāri, ziedi, netradicionālas un tematiskas dāvanas, svētku auto un citas preces un pakalpojumi. Izstādē piedalīsies radoši, izdomas bagāti gan pieredzējuši, gan pavisam jauni un ambiciozi uzņēmēji, mākslinieki un mūziķi, kas prot un vēlas radīt īstus svētkus. Vairāk par dalībnieku piedāvājumu lasiet www.bt1.lv/fiesta sadaļā "Aktualitātes".

Līdzās plašajai izstādes ekspozīcijai "Fiesta Expo 2010" būs arī daudzveidīgu pasākumu programma uz trim skatuvēm. Modes skates, tērpu un aksesuāru demonstrējumi, burvju triki un maģijas pārpilni šovi, rokmūzikas un popmūzikas grupu uzstāšanās uz party bus jumta un skatuvēm, dejas, Latvijas atraktīvākie dīdžeji un pat šokolādes strūklakas pārsteigumi - tas ir tikai neliels ieskats pasākumu programmā.

Priekšstats par to, kā izskatās ekstravaganta līgava, ir tikpat dažāds kā pašas skaistākās dienas "vaininieces". Šogad Baltijas Imidža speciālistu asociācija sadarbībā ar izstādi "Fiesta Expo" met izaicinājumu ikvienam, kam fantāzijas lidojums sniedzas debesīs, un 11.aprīlī aicina piedalīties imidža veidošanas konkursā "Ekstravagantā līgava" un piedāvāt savu redzējumu par šādu tēlu. Konkursā piedalīsies gan pieredzējuši imidža meistari, gan jaunie mākslinieki un studenti, kas skatītājiem un žūrijai sagādās vistrakākās idejas. Konkursa skates notiks 11.aprīlī no plkst. 12.00 līdz 13.00, bet konkursa apbalvošana un ekstravagantākās līgavas "kronēšana" notiks plkst.15.00.

Savukārt pasākumu rīkošanas profesionāļi aicināti ne vien piedalīties izstādē vai apskatīt to, bet aktīvi līdzdarboties pasākumos profesionāļiem – "Fiesta Profi". Šajās dienās Ķīpsalā notiks gan III Baltijas Mūzikas konference, gan diskusijas par pasākumu rīkošanas ekonomiskajiem aspektiem, gan kultūras patēriņu, gan tehniskajiem jautājumiem un citām aktualitātēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu