Vigo Mortensens būs Freids (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu/dāņu aktieris Vigo Mortensens (Viggo Mortensen) jaunajā filmā iejutīsies austriešu neirologa un psihiatra, psihoanalīzes pamatlicēja Zigmunda Freida tēlā, ziņo "DeadLine Hollywood".

Topošās filmas "The Talking Cure" režisors būs Deivids Kronenbergs un to plānots pabeigt 2011.gadā.

Sākotnēji Freida loma piedāvāta nu jau "oskarotajam" austriešu aktierim Kristofam Valcam (Christoph Waltz), kas pazīstams no Kventina Tarantīno filmas "Bēdīgi slavenie mērgļi" ("Inglorious Basterds") kā nacistu pulkvedis Hanss Landa, taču viņš pametis projektu, lai piedalītos jaunās vēsturiskās lentes "Water for Elephants" filmēšanā.

"The Talking Cure" scenārija pamatā būs Kristofera Hamptona (Christopher Hampton) darbs, kurā aprakstīts Freida un viņa skolnieka Karla Junga ideoloģiskais konflikts.

Populārā britu aktrise Keira Naitlija filmā spēlēs kādu no Junga pacientēm.

Mortensens dažādās televīzijas filmās piedalījies jau kopš 1984. gada, un šajā laikā viņš piedalījies gandrīz 40 pilnmetrāžas kinofilmās. 2008. gadā par lomu filmā "Eastern Promises" aktieris tika nominēts "Oskara" balvai. Mortensena pēdējā filma ir austrāliešu režisora Džona Hilkota drāma "The Road", kas balstīta uz Kormaka Makartija tāda paša nosaukuma romānu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu