Televīzijā atgriežas ''Basketbola apskats'' (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar 2010. gada 8. martu, katru pirmdienu Latvijas televīzijas 7. kanālā pulksten 22.00 būs vērojams raidījums ''Basketbola apskats'', TVNET informē LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Pārraide tiks veidota, sadarbojoties Latvijas Basketbola savienībai (LBS), basketbola klubiem ''Ventspils'' un ''VEF Rīga'' un producentu apvienībai ''Karma Sports''. Raidījumu vadīs bijušais ''Ventspils'', ''Valmieras'' , ''Liepājas Lauvu'' un ''Barona'' basketbolists Renārs Zeltiņš.

Lai popularizētu basketbolu, arvien vairāk sabiedrību informētu par Latvijas spēlētāju rezultātiem un sasniegumiem kā Latvijā, tā ārvalstīs, LBS, ''Ventspils'' un ''VEF'' ir apvienojuši spēkus, lai basketbols televīzijā parādītos ne tikai atsevišķu spēļu translācijās, bet arī saistošā, interesantā raidījumā, kurā stāstīs ne tikai par bumbām, groziem, punktiem, bet arī par meitenēm, saulespuķēm un pavasariem.

Šajā sezonā ik pirmdienu ar atkārtojumiem svētdienās plkst. 16.50 būs skatāmi 14 ''Basketbola apskata'' raidījumi, pēdējais no tiem paredzēts pēc sezonas beigām - 7. jūnijā.

''Basketbola apskats'' pirmo reizi reizi TV ekrānos parādījās pirms 15 gadiem. Pirms trim sezonām finansējuma trūkuma dēļ raidījuma darbība tika pārtraukta.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu