"Rammstein" tuvojas! (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arēnā Rīga vakar (3.03) sākušies darbi, lai šodien (4.03) savu koncertu varētu sniegt slavenā vācu grupa Rammstein.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Kā sola koncerta orgnizētāji, nekas tik vērienīgs un iespaidīgs Latvijā vēl nebūs piedzīvots. Pārdomās par gaidāmo koncertu un savu mūziku grupas mūziķi dalījās ar LNT filmēšanas grupu.

Koncerts būs tehniski sarežģītākais šovs arēnas vēsturē

Koncertam nepieciešamā skaņas, gaismu un specefektu tehnika uz Latviju tiek piegādāta 27 kravas automašīnās, kas ir absolūts rekords starp visiem Rīgā notikušajiem koncertiem. "Rammstein" koncerts var lepoties ar smagāko skatuvi, kas jebkad uzstādīta "Arēnā Rīga". Pirmo reizi koncertaģentūras vēsturē milzīgās un sarežģītās skatuves konstrukcijas dēļ, kas nepieciešama grupas šovam, arēnā būs speciāli jālīdzina grīdas, stāstīja Kārkliņš.

"Rammstein" ir viena no patlaban pieprasītākajām koncertgrupām pasaulē, turklāt pēdējo divu gadu laikā mūziķi pārdevuši vairāk nekā 25 miljonus ierakstu.

"Rammstein" ir pirmā vācu grupa, kas tikusi nominēta prestižajai "Grammy" balvai. Vācu grupas "Rammstein" koncertturnejas lielākoties ir izpārdotas.

Grupu veido vokālists Tils Lindemans, ģitārists Rihards Kruspe, taustiņinstrumentālists Kristians Lorencs, ģitārists Pauls Landers, basģitārists Olivers Rīdels un bundzinieks Kristofs Šneiders, kuri uzstāšanās laikā dauza, demolē un spridzina dekorācijas.

Pirms "Rammstein" koncerta šovakar no plkst.19.30 līdz 20.30 "Arēnā Rīga" uzstāsies mūziķis Endijs La Plega ar savu grupu "Combichrist".

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu