Arī "Hobita" veidotāji sāk domāt par 3D (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lai arī iepriekš Giljermo del Toro bija paziņojis, ka topošā filma "The Hobbit" ("Hobits") nebūs stereoskopiska, pēc Džeimsa Kamerona deviņām "Oskara" balvām nominētā grāvēja "Avatar" panākumiem meksikāņu režisors atzinis, ka šobrīd notiek sarunas par filmas uzņemšanu 3D, vēsta "Worstpreviews.com".

"Kā scenārija līdzautors, režisors un cilvēks, kas piedalās filmas veidošanā visās tās stadijās, varu pilnīgi noteikti apgalvot - pagaidām pat netiek apspriests jautājums par to, ka "Hobits" varētu būt 3D," pagājušā gada vasarā paziņoja režisors. "Mēs neesam apsprieduši šādu iespēju nedz ar kompānijas "WETA" pārstāvjiem, nedz ar kādu citu."

Tagad del Toro atklājis fanu vietnei "Theonering.net", ka Kamerona 3D grāvēja iespaidīgie kases ieņēmumi izmainījuši producentu domas.

"Pēc "Avatara" mums no augšas pienāca jautājumi par to, vai "Hobits" nevarētu būt 3D. Nekādas piespiešanas vai skubināšanas. Tikai jautājumi. Es tikai pildu savu solījumu dot jums zināt, ja par to sāksies diskusijas,"

paskaidroja del Toro.

Kā ziņots iepriekš, filmas producents Pīters Džeksons rudenī atklāja, ka uzņemšanas darbi varētu sākties 2010.gada vidū vai pat vēlāk, nevis pavasarī, kā bija plānots iepriekš. Kinostudija "New Line Cinema" plāno izdot filmas "The Hobbit" pirmo daļu 2011.gadā. Mēģinājumi uzņemt "Gredzenu pavēlnieka" triloģijas priekšstāstu bija sākušies pirms pieciem gadiem, taču to apdraudēja tiesas darbi ar Tolkīna mantiniekiem un citi tehniskas dabas šķēršļi. Pagājušā gada septembrī kinostudija "New Line Cinemas" atrisināja domstarpības ar rakstnieka mantiniekiem un solīja pēc iespējas drīzāk uzsākt filmēšanu.

Zināms, ka britu aktieris Ians Makellens filmā atveidos Gendalfu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu