Kinoteātros četras jaunas filmas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šomēnes Latvijas kinoteātros būs skatāmas četras jaunas "Acme Film" piedāvātās filmas, informēja "Acme Film" pārstāve Inese Apse.

"Es mīlu tevi, Filip Moris"

No 5.marta kinoteātrī "Parex Plaza" būs skatāma komēdija "Es mīlu tevi, Filip Moris" ("I Love You Phillip Morris"), kurā galvenās lomas atveido populārie aktieri Džims Kerijs un Jūens Makgregors.

Filmas galvenā varoņa Stīvena Rasela dzīve rit pavisam parasti - viņš ir laimīgi precējies, strādā vietējā policijas nodaļā, ir krietns draudzes loceklis. Taču satiksmes negadījums apgriež viņa dzīvi kājām gaisā - viņš nolemj izdzīvot savu dzīvi visā pilnībā, arī ja tas nozīmētu pārkāpt likumu.

Par izkrāptām apdrošināšanas prēmijām, viltotiem dokumentiem, kredītkartēm un tamlīdzīgām pretlikumīgām darbībām Stīvens nonāk cietumā, kur sastop Filipu Morisu. No ieslodzījuma viņš izkļūst, taču nonāk aiz restēm atkārtoti. Liekot lietā dažnedažādas viltības, Stīvens pamanās izkļūt no cietuma četras reizes.

"Mīlestība un lielpilsēta 2"

Savukārt no 12.marta kinoteātrī "Parex Plaza" un "Cinamon" demonstrēs režisora Mariusa Vaisberga jauno Krievijas komēdiju "Mīlestība un lielpilsēta 2", kurā piedalās Aleksejs Čadovs, Svetlana Hodčenkova, Ville Hāpasalo, Vera Brežņeva, Vladimirs Zeļenskis, Leonīds Jarmoļņiks un Filips Kirkorovs.

Filma "Mīlestība un lielpilsēta 2" būs turpinājums pagājušajā gadā demonstrētajai filmai "Mīlestība un lielpilsēta".

Igors aicina Saunu un Artjomu kopā ar mīļotajām sievietēm uz tēva rančo Taizemē. Puiši beidzot varēs atpūsties, un Igors plāno iepazīstināt Nastju ar nākamo vīratēvu. Draugi kravā koferus. Lidmašīnā viņi iepazīstas ar amerikāņu pāri, kas izstāsta par īpašu klosteri pilsētā, kur mūsu varoņi plāno apmesties. Šai svētajā vietā pēc senas leģendas tiek palīdzēts uzveikt neauglību. Igors, Artjoms un Sauna ir vienisprātis - viņi vēl nav gatavi kļūt par tēviem, tomēr piekrīt aiziet uz klosteri ekskursijā. Neskatoties uz mūka brīdinājumu, draugi pieskaras "ķēmam", un tagad lemti faktam ieņemt bērnu pirmajā dzimumaktā. Katram gadījumam, draugi nolemj no seksa uz kādu laiku atturēties. To uzzinot, viņu draudzenes apvainojas un aizbrauc.

Paliekot vienatnē, puiši izdomā izklaidēties, kā nākas, taču viņiem ceļā atkal stājas Svētais Valentīns, būdams neizpratnē, kā viņi varējuši iedomāties neizmantot tādu svētību. Pār puišiem tiek izliets jauns lāsts - tikai tas no trijotnes, kurš pirmais nokļūs gultā ar sievieti, būs tētis. Pārējiem bērni varēs būt tikai pēc 20 gadiem.

"Rēgu rakstnieks"

No 19.marta kinoteātros būs skatāms trilleris "Rēgu rakstnieks" ("Ghost Writer"). Šī ir Romāna Polaņska jaunākā filma, kas saņēmusi "Sudraba lāci" par labāko režiju šā gada Berlīnes filmu festivālā.

"Rēgu rakstnieks" ir trilleris, kas uzņemts pēc tāda paša nosaukuma romāna. Bijušais Lielbritānijas premjerministrs raksta memuārus, taču mīklainos apstākļos iet bojā rakstnieks, kas viņam palīdz. Tādēļ tiek nolīgts jauns rakstnieks lai palīdzētu grāmatas tapšanā. Jaunais rakstnieks tiek ierauts bīstamā spēlē.

Filmā piedalās tādi aktieri kā Pīrss Brosnans un Jūens Makgregors, kā arī Toms Vilkinsons, Džims Beluši, Kima Ketrela, Olīvija Viljamsa un citi.

"Atceries mani"

Savukārt no 26.marta kinoteātros sāks demonstrēt romantisku drāmu "Atceries mani" ("Remember me") ar "Krēslas" sāgas zvaigzni Robertu Patinsonu galvenajā lomā.

Filmas galvenais varonis Tailers ir dumpinieks, kura attiecības ar tēvu pēc traģēdijas ģimenē kļuvušas pavisam saspringtas. Neviens nespēj saprast, kas notiek Tailera dvēselē, līdz brīdim, kad viņš satiek Eliju. Vismazāk par visu viņš bija gaidījis, ka iemīlēsies, tomēr tieši Elijas mīlestība skarbo puisi spēj padarīt laimīgu. Drīz atklājas noslēpumi, kas draud viņus izšķirt.

Režisora Alena Kultjē veidotajā filmā piedalās aktieri Emīlija de Ravina, Pīrss Brosnans, Kriss Kūpers un citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu