Koši akcenti tērpos, ziedos un sajūtās – marta "MūsMājās"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Marta MŪSMĀJAS pievienojas tiem, kuriem patīk svinēt svētkus. Cepam fantastiskus eklērus un veikalā mācāmies izvēlēties svaigus ziedus. Šoreiz par godu 8.martam. Kāpēc ne? Var martā arī svinēt Lielo dienu (nejaukt ar Lieldienām) un Māras dienu (citiem tā ir vārdadiena, bet citiem laiks, kad ievērot kādu latvisku tradīciju, piemēram, neko nenest no meža mājās).

Sadaļā Mūsu MĀJA interesantu atklāsmju pilna intervija ar mākslinieku Aivaru Vilipsōnu. Mākslinieks mīl sievietes, pienu, šokolādi un absolūtu brīvību. Un viņam ir ļoti aizkustinošs stāsts par vecmāmiņas adītajiem dūraiņiem.


Gribas ieviest kādas pārmaiņas telpās? Piemēram, iegādāties jaunu tepiķi? Dizainere Ausma Ķibilde iepazīstina ar jaunākajām tendencēm tepiķu modē. Bet, ja skats ilgāk kavējas pie vannasistabas, tad noderēs piecas interesantas idejas vannas istabu iekārtošanai – “Istaba vannai”. Uzzini arī, ko darīt, ja vecā vannā zaudējusi estētisku izskatu. Pirms jaunas pirkšanas varbūt der atjaunot esošo?

Kas ir vintage? Veco lietu stilīga atdzimšana! Paskaties sev apkārt – noteikti arī tavā īpašumā ir kāda vintage stila lieta.

Sadaļā Mūsu ĢIMENE viss par pirts dziedniecisko, relaksējošo, tonizējošo iedarbību un pareizu pirts rituālu.

Mūsu VIRTUVĒ interesantas pusdienas pie Ilzes Jurkānes – lieliski ēdieni un saviesīgas un nesteidzīgas sarunas.

Bet aizņemtajiem un steidzīgajiem noderēs 4 ēdieni ar… pupiņu konserviem.

Mūsu DĀRZS. Atliek pārdzīvot sniega kušanu, un drīz jau varēs rosīties dārzā. Atsākam publicēt dārza darbu kalendāru, ievērojot Mēness fāzes. Bet, kamēr pavasaris kavējas, tikmēr var pievērsties naudaskoka jeb krasulas lološanai vai virtuvē diedzēt sīpollokus, plaucēt zarus vāzē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu