Ovečkins: Olimpiādē piedzīvoju daudz pozitīvu emociju (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas ''Capitals'' un Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins atzina, ka Kanāda bija pelnījusi zelta medaļas.

Divkārtējais NHL labākā spēlētāja balvas ieguvējs piedalījās olimpiādes noslēgumā, kaut arī Krievijas izlase piedzīvoja zaudējumu jau ceturtdaļfinālā, kad ar 3:7 piekāpās nākamajiem čempioniem kanādiešiem.

''Es skatījos tikai pagarinājumu, bet domāju, ka Kanāda uzvarēja pelnīti. Viņi spēlēja labāk. Papildlaikā kanādieši izskatījās svaigāki un viņiem bija vairāk iespēju izraut uzvaru,'' atzina uzbrucējs.

Ovečkins arī uzsvēra, ka nav nozīmes tam, ka izšķirošos vārtus finālā guva viņa principiālais sāncensis Sidnijs Krosbijs.

Krievu superzvaigzne norādīja, ka no spēlēm paliks arī daudzas pozitīvas atmiņas, lai gan zaudējums kanādiešiem bija nepatīkams.

''Tā bija neticama atmosfēra, lieliski pavadīts laiks,'' norādīja Ovečkins ''Es tiešām izbaudīju olimpiādi. Dažbrīd bija grūti iziet uz ielas, jo apkārt bija tik daudz līdzjutēju, taču tās ir pozitīvas atmiņas. Tās saglabāsies visu mūžu,'' viņu citē ''Associated Press''.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu