Dmitrijs Medvedevs: Vainīgajiem jāatkāpjas no amata (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs ir neapmierināts ar savu sportistu startu Vankūveras olimpiādē, tādēļ pieprasa vainīgo atkāpšanos no amata.

Uz olimpiādi atlēti lidoja ar lielām cerībām un augstiem mērķiem, taču sagaidīšana mājās bija daudz piezemētāka un kritikas pārpilna, jo šīs Krievijas komandai bija neveiksmīgākās ziemas Olimpiskās spēles pēc Padomju Savienības sabrukuma.

Medvedevs pieprasa atbrīvot amatpersonas, kuras ir vainīgas, ka Krievijas komanda mājās pārveda tikai trīs zelta medaļas. Medaļu ieskaitē lielvalsts finišēja tikai 11. vietā, ziņo izdevums ''Guardian''.

Prezidents norādīja, ka cilvēkiem, kuri trenēja Krievijas komandu, ir jābūt tik drosmīgiem, lai atkāptos. Medvedevs pat atcēla piedalīšanos noslēguma ceremonijā. ''Mums radikāli jāmaina mūsu atlētu trenēšanas metodes. Ir jāfokusējas uz atlētiem, nevis liekēžiem,'' norādīja sarūgtinātais Medvedevs.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu