Krosbijs: Sapnis kļuvis par realitāti (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matthew Manor/HHOF-IIHF Images

Kanādiešu uzbrucējs Sidnijs Krosbijs, kurš Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra finālā guva uzvaras vārtus mačā pret ASV (3:2), atzina, ka sapnis ir piepildījies, bet turnīra labākais spēlētājs, ASV izlases vārtsargs Raiens Millers uzskata, ka ASV hokeja vēsturē tiek rakstīta jauna lappuse.

''Tas ir vienkārši neticami. Sapnis pārvērties īstenībā. Mūsu komanda labi pastrādāja, lai gan ielaidām vārtus trešā perioda beigās. Pagarinājumā mēs guvām vārtus un uzvarējām. Tās ir neticamas sajūtas,'' uzvarai īsti noticēt nespēja Krosbijs.

Kanādiešu aizsargs Šī Vēbers slavēja komandas atbalstītājus. ''Viņu neprātīgā līdzi jušana mums palīdzēja. Jau no pašas pirmās spēles tribīnēs es redzēju tikai sarkano krāsu – tas ir neticami. Mums ir labākie fani pasaulē,'' vēsta portāls sovsport.ru

ASV izlases vārtsargs Raiens Millers, kurš atzīts par olimpiskā hokeja turnīra labāko spēlētāju, vēl nebija gatavs nopietni izvērtēt turnīru un savu spēli, tomēr uzsvēra panākuma nozīmi, ziņo Nacionālās hokeja līgas (NHL) mājaslapa.

''Mēs pašreiz cenšamies rakstīt jaunu lappusi ASV hokeja vēsturē, un šis ir labs sākums. Jūtu, ka pašreiz spēlēju labi, taču pagaidām virsroku ņem sāpes par zaudējumu. Domāju, ka tās pāries un es sapratīšu, ko esmu sasniedzis.''

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu