"Dejo ar zvaigzni 3" atstāj Gundars Lintiņš (86)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk šovā "Dejo ar zvaigzni 3" vairs neredzēsim buņģieri Gundaru Lintiņu un viņa deju partneri Marinu Martinovu, jo skatītāju balsojums noteica, ka šim pārim šovs ir jāatstāj.

Žūrijā šovakar bija deju pedagoģe Anita Šmita, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un radiobalss UFO (Kaspars Upacieris).

Santa Didžus un Māris Pūce – 36  punkti

Žūrijas viedoklis: „Bravo – vienīgi pozitīvas emocijas! Kiki bija viegli un atsperīgi. Pāris ir balansā, kas ir pluss. Karotāji ir divatā!”

Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne –  34 punkti

Žūrijas viedoklis: „Muzikāli, izjusti! Pirmais teatrālais priekšnesums – paldies jums! Apbrīnojami, kā Rolands ar masku spēja padejot, jo dejotājiem ļoti vajadzīgas abas acis. Noticējām jūsu mīlas stāstam!”

Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere –  31 punkts

Žūrijas viedoklis: „Partnere izdarīja visu dejā, neatdzīvojās partneris – bet deja bija fantastiska. Divējādas izjūtas... Gribējās, lai Ainārs dejo tomēr vairāk rumbu. Bet kopumā smuki. Nacionālais teātris iegūs fantastisku dejojošo aktieri!”

Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis – 30  punktu

Žūrijas viedoklis: „Ļoti patika jūsu deja! Šī ir Elīnas deja – viņa bija tik atturīga un vēsa, kā arī lepna, kā prasa tango. Tā ir arī staigāšanas deja, ko Ella prot skaisti. Ella, malacis, liels progress!”

Karīna Tatarinova un Gatis Sevels – 28 punkti

Žūrijas viedoklis: „Bija jauki un baudāmi, paldies par jūsu priekšnesumu!”

Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva –   27 punkti

Žūrijas viedoklis:„Turējies kā Boņuks, bet pusdeju sajauci! Optimisms gan tevi paglāba. Turies, Latgalīt! Izvirtīgs džaivs, jo visu laiku dejoja partneris kājām plati, tas nav pieļaujams...”

Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins – 26 punkti

Žūrijas vērtējums: „Labs valsis, bija emocijas. Tomēr apbēdina jūsu līdzsvars – šoreiz tā nebija. Īpaši deju partnerim! Jūs nepiedejojāt telpu ar deju, iepriekšējo reizi bija labāk! Danai saspringti pleci. Šodien laikam jūsu neveiksmīgā diena...”

Gundars Lintiņš un Marina Martinova – 26 punkti

Žūrijas vērtējums: „Lai gan rumba ir sievietes deja, te nebija tās nepieciešamās proporcijas. Visu izdarīja viņa, bet arī partnerim vajadzēja viņu vadīt... Nenoticēju šim stāstam, kaut arī īsts latviešu Antonio Banderass!”

Pāris šovu pamet līdz 7. raidījumam, kad tajā visi izbalsotie pāri cīnīsies par iespēju atgriezties šovā.

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu