Zvejnieks izcīna 38. vietu slalomā olimpiskajās spēlēs (11)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks sestdien izcīnīja 38. vietu slalomā Vankūveras olimpiskajās spēlēs, liecina rīkotāju informācija.

Uzvarēja itālietis Džuliano Racoli, kurš bija līderis pēc pirmā brauciena un divu braucienu summā finišēja pēc minūtes un 39,32 sekundēm. 25 gadus vecais Racoli Itālijai guva pirmo zelta godalgu Vankūveras olimpiskajās spēlēs

Savu otro sudraba medaļu Vankūveras spēlēs izcīnīja par 0,16 sekundēm atpalikušais horvāts Ivica Kosteličs, bet par bronzas medaļnieku kļuva Zviedrijas kalnu slēpotājs Andre Mīrers, kurš pēc pirmā brauciena bija tikai desmitais. Mīrers uzvarētājam zaudēja 0,44 sekundes.

Bez medaļām kalnu slēpošanā pirmo reizi kopš 1936. gada ziemas olimpiskajām spēlēm palika austrieši. Slalomā pirms četriem gadiem Turīnā uzvarējušais Benjamins Raihs ierindojās 4. vietā.

Zvejnieks pirms otrā brauciena bija 41. vietā. Divu braucienu summā viņš uzvarētājam zaudēja 11,97 sekundes.

Lai gan starta protokolā bija iekļauti 102 braucēji, līdz finišam pirmajā braucienā aizkļuva tikai 54 kalnu slēpotāji. Savukārt otrajā braucienā rezultātu ieskaitīja 49 slēpotājiem.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu