Ella nespēj ļauties partnerim (111)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamajā šovā "Dejo ar zvaigzni 3" dziedātāja Ella un viņas partneris Rihards Mailītis dejos tango. Abiem mēģinājumos neklājas viegli, jo Ella nespēj ļauties savam partnerim dejā.

Iepriekšējā šova sērijā dziedātāja Ella (Elīna Fūrmane) no žūrijas saņēma kritiku par nespēju ļauties partnerim, kas ir tik būtiski pāru dejās: "Ir daudzi lieli plusi! Tomēr vēl neredzam ne papēdi, ne pirkstgalu katrai kustībai - Ellai ir vēl jācīnās, jāļaujas partnerim un jākļūst padevīgākai. Vajag plastiku un nedziedāt līdzi, kas stimulē nevajadzīgas grimases. Ja Ella neļausies partnerim, nekas jums diemžēl nesanāks...”

Ella uz žūrijas komentāru atzina, ka piekrīt šim savam mīnusam:

"Man vienmēr ir bijis raksturīgi būt pašai par sevi... Tāpēc ir grūti kādam ļauties un sekot, bet es to iemācīšos!"

Nākamajā šova raidījumā Ella izpildīs tango deju, kas prasa īpašu paļāvību deju partnerim. Kā tas izdosies, varēsim skatīties jau 28. februārī TV3.

Jau  tika ziņots, ka pagājušo reizi šovu atstāja spēkavīrs Aivars Visockis un viņa deju partnere Darja Burova. Pāris šovu pamet līdz 7.raidījumam, kurā visi izbalsotie pāri cīnīsies par iespēju atgriezties šovā.

Komentāri (111)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu