Kanādiešu hokejistes var tikt sodītas par svinībām uz ledus (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kanādas sieviešu hokeja izlases spēlētājas pēc izcīnītās zelta medaļas Vankūveras olimpiskajās spēlēs uz ledus sarīkoja neredzētas svinības, par ko izpelnījās nosodošu attieksmi no Starptautiskās olimpiskās komitejas (IOC).

Vairāk nekā pusstundu pēc spēles, kurā kanādietes uzvarēja ASV ar 2:0, hokejistes atgriezās no ģērbtuvēm uz ledus, kur turpināja svinības ar šampanieti, alu un kūpošiem cigāriem.

Tikmēr IOC šādas darbības nosodījusi, jo šāda uzvedība nesader ar sportiskajām vērtībām, tādēļ šis gadījums tiks izmeklēts sīkāk.

''Kanādas hokeja izlases dalībnieces atvainojas par svinībām, kuras notika pēc tam, kad līdzjutēji jau bija pametuši halli, ja kādam tas licies aizskaroši. Lielā saviļņojuma dēļ svinības negaidot pārcēlās uz ledus,'' vēsta komandas oficiālais paziņojums.

Hokejistes atzīst, ka medaļa bijusi tik svarīga, ka ļāvušas emocijām vaļu, taču nav vēlējušās vērties pret IOC principiem.

Jāatzīmē, ka šis nav pirmais gadījums, kad sportisti pārlieku aizraujas ar panākuma svinēšanu, jo, piemēram, kanādiešu skeletonists Džons Montgomerijs staigāja pa ielām, dzerdams no alus mucas, vēsta ''The Associated Press''.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu