Tihonovs: Ovečkins no mednieka pārvērtās par upuri (43)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Leģendārais hokeja treneris Viktors Tihonovs atzina, ka Krievijas izlases sastāva komplektācijā bija pieļautas zināmas kļūdas, kas kopā ar Kanādas līdzjutēju lielisko atbalstu lika Krievijai kapitulēt.

''Ceturtdaļfināls Krievija – Kanāda – tā ir īsta traģēdija. Abas komandas bija fināla cienīgas, taču vienai bija jāizstājas,'' uz neveiksmīgo apstākļu sakritību norādīja hokeja speciālists.

Uz jautājumu, kas palīdzēja Kanādai uzvarēt, Tihonovs atbildēja: ''Viņiem ļoti palīdzēja līdzjutēji, jo mūsu izlase ir pieradusi spēlēt savu līdzjutēju priekšā. Mēs šajā spēlē zaudējām visur… Komanda nebija tā noskaņojusies kā kanādieši.''

Tāpat treneris izteicās par komandas līdera Aleksandra Ovečkina neizteiksmīgo spēli ceturtdaļfinālā. ''Ovečkins spilgti aizvadīja spēli pret Čehiju, taču spēlē pret Kanādu viņš no mednieka pārvērtās par upuri. Kanādieši viņam neļāva izvērsties un vairākas reizes prasmīgi apturēja.''

Vjačeslavs Bikovs paņēma vairākus pieredzējušus hokejistus, kuriem šādi turnīri vairs nav pa spēkam, taču konkrētus uzvārdus neminēšu. Izlasei varēja palīdzēt Sergejs Zubovs, kurš būtu pastiprinājis komandu. Redzēju viņu spēlējam Sanktpēterburgas ''SKA'' rindās. Viņš spēlē labi,'' uz sastāva komplektācijas nepilnībām norādīja Tihonovs.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu