KHL prezidents: Bikovam jāpaliek (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs uzskata, ka Krievijas valstsvienības galvenajam trenerim Vjačeslavam Bikovam pēc neveiksmīgā starta Vankūveras olimpiskajās spēlēs nevajadzētu atstāt izlasi.

Medvedevs intervijā izdevumam ''Sport Express'' sacīja, ka būtu nepareizi prasīt Bikova atkāpšanos no izlases vadītāja posteņa pēc Krievijas zaudējuma 3:7 Vankūveras olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā Kanādas valstsvienībai.

''Uzskatu, ka Bikovam un Zaharkinam ir jāpaliek pie komandas stūres un kopā ar komandu jādodas uz pasaules čempionātu Vācijā. Bikovam ir izdevies radīt kolektīvā lielisku atmosfēru. Izlasē neviens nepievēš uzmanību tam, vai tu spēlē Krievijā vai NHL, cik vārtus tu esi iemetis un kāda ir tava lietderība,'' viņš skaidroja.

Pašreizējais treneru korpuss ar izlasi strādā no 2006. gada, un šajā laikā Krievijas izlasei ir divreiz izdevies izcīnīt zelta medaļas pasaules čempionātā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu