TVNET lasītāji: "telšu pilsētiņas" akcija neko nav mainījusi (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairums TVNET lasītāju uzskata, ka "telšu pilsētiņas" protesta akcija iepretim Ministru kabinetam līdz šim neko būtisku nav mainījusi, liecina portāla veiktā aptauja.

Kopumā aptaujā piedalījušies vairāk nekā 1900 cilvēku, no kuriem pārliecinoši lielākā daļa (89%) pauduši viedokli, ka "telšu pilsētiņas" protesti nav radījuši nekādas izmaiņas, 7% respondentu pauž pretēju viedokli, bet 4% atzinuši, ka par to neinteresējas.

"Ir tikai nostiprinājies iespaids, ka Latvijas iedzīvotāji gaida, ka viņiem visu noliks priekšā un par to nebūs ne pirkstiņš jāpakustina! To dažu, kas uzdrošinājās runāt atklāti, ir par maz, lai kas mainītos vergu zemē! Guliet nu tālāk, labas dzīves gaidītāji! Tikai mesija var neatnākt, ja mēs nepalīdzēsim!" raksta kāds portāla lasītājs.

"Nu neko šī akcija nedeva. Bet nu cilvēki darījuši vismaz kaut ko, lai mainītu savu bēdīgo materiālo stāvokli. Citi tik vaimanā, bet neiet pat protestos. Bet šie vismaz kaut ko centušies darīt. Cita lieta, ka tagad jau tas viss izskatās pēc farsa - sašķeltība, telšu pilsētiņas biedrība - muļķības," raksta Heh.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu