Ovečkins: Mēs centāmies un darījām visu iespējamo (64)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas hokeja izlases uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins pēc zaudējuma Vankūveras olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā Kanādai (3:7) atzina, ka pēdējo divu gadu pasaules čempioni nespēja parādīt labu spēli.

Spēlētājs nevēlējās meklēt attaisnojumus un vainīgos. ''Mēs vienkārši zaudējām spēli, taču nezinu, kādēļ viņi izrādījās pārāki. Nav jēgas tagad meklēt iemeslus. Šādās situācijās nevar būt runas par lampu drudzi, jo esam pieredzējuši spēlētāji, tādēļ šajā apstāklī nedrīkst meklēt zaudējuma iemeslu,'' norādīja Ovečkins.

''Komanda nespēlēja savu spēli. Īpaši no līdzsvara izsita ātri zaudētie vārti. Mums grūti bija izdomāt, kā rīkoties situācijā, kad cita komanda dominē. Vārtsargi nav vainojami pie ielaistajiem vārtiem, jo mēs paši devām kanādiešiem iespējas,'' uz visas komandas neizteiksmīgo spēli norādīja uzbrucējs.

Ovečkins neslēpa savu sarūgtinājumu par zaudējumu, jo Krievijas izlase bija nokomplektēta ļoti labi. ''Tā ir vilšanās visiem. Zinu, ka tagad mūsu virzienā tiks raidīti pārmetumi gan no preses, gan no līdzjutējiem, kas neko nesaprot no hokeja. Taču tiem, kas mums tic, vēlos teikt, ka mēs centāmies un darījām visu, ko varējām,'' vēsta portāls sovsport.ru.

Tikmēr kanādieši atzīmēja lielisko spēles atmosfēru, savukārt Kanādas izlases vārtsargs Roberto Longo pavēstīja, ka viņam bija jautri piedalīties šajā mačā. ''Spēlē valdīja elektrizēta atmosfēra. Mums bija jautri spēlēt. Iegūtais pārsvars padarīja spēlēšanu īpaši komfortablu,'' norādīja Longo.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu