Auzāns neapmeklē deju mēģinājumus (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Interesanta situācija radusies Oranžā kora menedžerim un skaņu ierakstu firmas "Sound Systems" īpašniekam Jānim Auzānam un deju partnerei Zanei Prokofjevai – līdz šim Auzāns nav radis laiku doties uz mēģinājumu zāli, jo esot bijis ļoti aizņemts.

Vai tas netraucēs augstā līmeni sagatavoties svētdienas "Dejo ar zvaigzni"  tiešraidei? Žūrija ir uzņēmusi taisnīgu, prasīgu un stingru vērtēšanas kursu, no dejotājiem gaidot solīto izaugsmi.
Iepriekšējā raidījumā pāris saņēma šādu vērtējumu: „Gana emocionāli. Roku formas jāpieslīpē. Pietrūka pārliecības mazliet. Neizdejojiet soļus no papēža, tas izskatās smagi un neveikli. Svara pārnešana un stāja jātrenē!” Tomēr, kā tas viss abiem izdosies, ja Auzāna laika trūkuma dēļ nenotiek deju treniņi, grūti spriest deju partnerei Zanei.

Šajā svētdienā TV3 deju laukumā tiks izdejoti kaislību stāsti rumbas, tango un lēnā valša soļos, kā arī būs līksmākas noskaņas džaiva izpildījumā. Zināms, ka tango  apgūst Elīna Fūrmane ar partneri Rihardu Mailīti un Karina Tatārinova ar dejotāju Gati Sevelu. E.Fūrmane pagājušajā svētdienā "Dejo ar zvaigzni" tiešraidē atzina, ka viņai grūtības sagādājot pakļaušanās un ļaušanās vīrietim, bet tā ir tik būtiska tango dejā. Vai viņai izdosies šo vājību pārvarēt un sniegt patiesu, paļāvīgu un kaislīgu tango?!


Rumbas soļus mācās Gundars Lintiņš ar Marinu Martinovu un Ainārs Ančevskis ar Ievu Kemleri, kuri apņēmušies likt lietā A.Ančevska aktiera dotības. Līdz šim žūrijas pārstāvji vairākkārt norādījuši, ka A.Ančevskis dejas laukumā neizmanto teātrī apgūto, tad nu šajā svētdienā tikšot demonstrēta ne tikai sarežģītas horeogrāfijas rumba, bet arī teatrāls iestudējums un dejas stāsts.
Mēģinājumu zālē valsim ļaujas Rolands Meržejevskis ar Elīzu Ancāni un Dana Dombrovska ar Aleksandru Aļošinu, kuri pirms trešās šova tiešraides ir patiesi satraukti. Pāris apzinās, ka līdz šim žūrija viņus lutinājusi un vērtējusi ar augstākajām atzīmēm, tomēr tas nevar ilgt mūžīgi. Tā kā šai svētdienai tiek gatavota it kā vienkāršākā un vieglākā deja – valsis, tad tiek lauzīta galva, kā sniegumu padarīt interesantāku, dažādāku un pārsteidzošāku, noturot pašu uzlikto augsto latiņu.


Daudz līksmākās noskaņās rit Santas Didžus un Māra Pūces mēģinājumi – viņi apgūst džaivu, kurš S.Didžū izraisot smieklus un jautrību, jo deju soļus – lēkāšanu - nespēj apgūt pilnā nopietnībā un bez krietnas devas smieklu. S.Didžus mēģinājumiem var veltīt ilgas stundas, jo nenovērtējamu atbalstu sniedz viņas ģimene - piemēram, vīrs abu bērniņu atgādā uz mēģinājumu zāli, kur mazais tiek pabarots, tā nezaudējot ne minūti, ko veltīt džaiva apgūšanai.

Ļaujieties dejas burvībai šovā "Dejo ar zvaigzni" jau svētdien, 28.februārī, 20:00 TV3!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu