Zaharovs baltkrievus uz PČ hokejā vedīs pēc medaļām (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Baltkrievijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Mihails Zaharovs nācis klajā ar paziņojumu, apgalvojot - viņa vadītā izlase gaidāmajā pasaules čempionātā Vācijā izcīnīs medaļas.

Pēc izstāšanās no Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra Zaharovs izteicās, ka nevienu no spēlētājiem zaudējumā 2:3 pēcspēles metienu sērijā Šveices izlasei nevaino.

''Ir nepieciešams normāli sagatavoties. Mūsu izlases bāzes klubā - Minskas ''Dinamo'' pēdējos divos gados tik daudz treneru nomainījušies, bet par to neviens neatbild, toties tagad prasīs no Zaharova,'' viņš sacīja. 

''Vai es turpināšu darbu ar komandu? Kas, es pats sevi šajā amatā ieceļu?! Ja ar izlasi došos uz pasaules čempionātu Vācijā, tad atvedīšu medaļu. Četriniekā būsim stabili,'' savus nodomus atklāj Baltkrievijas valstsvienības galvenais treneris.

''Lai pienācīgi sagatavotos, līdz pasaules čempionātam vēl divi mēneši laika. Vismaz fiziskā kondīcija būs līmenī. Minskas ''Dinamo'' KHL čempionātā atlikuši vēl trīs mači, un uzreiz pēc tam var ķerties pie darba sagatavot funkcionālo stāvokli.''

Kā zināms, pasaules čempionāts Vācijā risināsies no 7. līdz 23. maijam un Baltkrievija spēlēs vienā apakšgrupā ar pēdējo divu gadu čempionvienību Krieviju, Slovākiju un Kazahstānu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu