Sprukta spēka paņēmiens Jāgram neliegs turpināt turnīru (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Izcilā Čehijas uzbrucēja Jaromīra Jāgra gūtais savainojums Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra ''play off'' mačā ar Latviju nav izrādījies pārāk nopietns, un paredzams, ka hokejists varēs piedalīties ceturtdaļfināla mačā ar Somiju.

Kādā no spēles epizodēm otrajā trešdaļā Jānis Sprukts pret Jāgru lietoja spēka paņēmienu, pēc kura viņš guva pleca savainojumu, taču vēl paspēja nospēlēt 52 sekundes, bet pēc tam laukumā vairs nedevās.

Čehijas komandas ārsti veica medicīnisko izmeklēšanu, kurā nopietns savainojums Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas ''Avangard'' pārstāvim netika konstatēts.

Čehijas valstsvienības galvenais treneris Vladimirs Ružička iztecies, ka Jāgrs ceturtdaļfināla mačā pret Somiju spēlēs, tomēr negrasās riskēt ar uzbrucēja veselību.

Spēlē pret Latviju Jāgrs uz ledus bija tikai 6 minūtes un 3 sekundes, kuru laikā protokolā atzīmējās ar divām soda minūtēm.

Atgādinām, ka turnīra priekšsacīkstēs - B apakšgrupas spēlē Krievijas komandas līderis Aleksandrs Ovečkins pret Jāgru lietoja iespaidīgu spēka paņēmienu, bet pēc tā čehs varēja turpināt spēli.

Visas ceturtdaļfināla spēles izspēlēs 24. februārī, bet turnīra fināls gaidāms Olimpisko spēļu noslēguma dienā - 28. februārī.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu