Fjodorovs: Uz kanādiešiem gulstas milzīgs spiediens (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pirms gaidāmās ceturtdaļfināla spēles starp Kanādu un Krieviju abu komandu spēlētāji respektē pretinieku, taču ir gatavi cīnīties līdz pēdējam. Savukārt slavenais treneris Skotijs Boumens Kanādas neveiksmi uzskatīs par par traģēdiju.

Krievijas izlases pieredzējušais uzbrucējs Sergejs Fjodorovs uzsver, ka uz kanādiešiem gulstas milzīgs spiediens. ''Viņi, bez šaubām, spēlēs labi, lai gan kanādieši atrodas zem liela spiediena. Ar to nav viegli tikt galā, taču viņiem pietiek pieredzējušu spēlētāju, kas savā karjerā piedzīvojuši daudz ko,'' vēsta izdevums ''Sport-Express''.

Tikmēr Aleksandrs Ovečkins bija noskaņots ļoti patriotiski un pacilāti: ''Es lepojos, ka esmu krievs. Mūsu valsts ir, iespējams, labākā pasaulē. Gan Krievija, gan Kanāda būs izsalkusi pēc uzvaras, taču pašreiz esmu olimpiādē un ļoti vēlos izcīnīt zeltu,'' ziņu aģentūrai AP pavēstīja viena no krievu lielākajam zvaigznēm.

Kanādiešu uzbrucējs Ēriks Stāls pēc uzvaras pār Vāciju (8:2) slavēja savu nākamo pretinieku spēcīgos uzbrucējus. ''Uzbrukuma līnija Krievijai ir ļoti talantīga, turklāt divas galvenās maiņas spēlē agresīvi, tādēļ uzmanīgi jāspēlē savā zonā. Ceru, ka mēs spēsim pietiekami daudz uzbrukt, tādējādi samazinot iespējas viņiem gūt vārtus.''

Savukārt leģendārais hokeja treneris Skotijs Boumens atgādināja, ka kanādiešiem Olipmiskajās spēlēs līdz šim nav īpaši veicies, tādēļ cer, ka šoreiz notiks pretējais. ''Ja Kanāda neizcīnīs zeltu, tā būs liela traģēdija. Mums jau tā olimpiādēs ir bijušas vairākas vilšanās. Ja atkal atkārtosies negatīvs scenārijs, tad tas būs milzīgs trieciens.''

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu