"Stage Number One" piesakās no visiem novadiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konkursam "Stage Number One" pieteikušās grupas no Liepājas, Ogres, Rīgas, Rēzeknes, Jūrmalas, Cesvaines.

Pagaidām no Valmieras un tuvākās apkārtnes nav pieteicies neviens dalībnieks. Organizatori neizpauž jau pieteikto grupu skaitu, to paziņos nākamnedēļ, kad būs beigusies pieteikšanās konkursam. Atgādinām, ka konkurss notiks četras kārtās - 6., 13., 20. un 27.martā, muzikālā bārā "Jauna Saule", Valmierā. Savukārt katras kārtas uzvarētājs piedalīsies finālā, kas paredzēts 24.aprilī klubā "Multiklubs".

Konkursa "Stage Number One" atklāšana notiks 5.martā muzikālajā bārā "Jauna saule". Tajā konkursa dalībnieki varēs savstarpēji iepazīties un baudīt organizatoru sarūpētu koncertu, kurā piedalīsies Lauris Busulis (grupa "Headline") un vēl vairāki mākslinieki. Gan atklāšanas pasākumu, gan visas konkursa kārtas vadīs Kaspars Grosu.

Atgādinām, ka "Radio SWH" Valmieras studija sadarbībā ar muzikālo bāru "Jauna Saule" un nakts klubu "Multiklubs" rīko jauno izpildītāju konkursu "Stage Number One", kurā aicināti pieteikties jaunie mūziķi, kuriem vēl nav noslēgti līgumi ar ierakstu kompānijām, nav izdots neviens oficiāls albums. Organizatori uzsver, ka mūziķu vecumam nav nozīmes - var piedalīties arī tīņi, ja viņus uz konkursu pavada vecāki, un arī sirmgalvji.

Pieteikties konkursam var līdz 28.februārim, iesniedzot rakstisku vai elektronisku pieteikumu. Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas atrodamas interneta vietnē www.radioswh.lv.

"Stage Number One"

Pirmais konkurss "Stage Number One" notika 2002.gadā. Tad uzvarēja grupa Z-SCARS. Konkursa rīkotājs bija "Multiklubs". Pēdējais konkurss notika 2006.gadā.

Radio SWH Valmieras studija un muzikālais bārs "Jauna saule" atjauno šo pasākumu un cer, ka tas kļūs par tradīciju, dodot iespēju grupām, solistiem un radošajām apvienībām popularizēt sevi, rosināt to jaunradi un oriģinalitāti, kā arī nodrošināt iespēju labākajiem uzstāties muzikālā bāra "Jauna Saule" un kluba "Multiklubs" rīkotajos pasākumos un nodrošināt publicitāti Latvijas masu medijos.

Saglabājot intrigu, organizatori tikai nedaudz atklāj konkursa žūrijas sastāvu. Visās atlases kārtās un finālā piedalīsies Radio SWH dīdžeji, kādā no atlases kārtām piedalīsies mūziķi Aigars Krēsla, Valters Frīdenbergs ("Putnu Balle), Niks Jaundzems ("Age of stones"), kā arī jaunie Valmieras teātra aktieri. Savu dalību atklāšanas koncertā apstiprinājusi arī kāda populāra grupa, kas arī ir konkursa "Stage Number One" uzvarētāja.

Konkursa uzvarētāji iegūs galveno balvu bezmaksas dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā - "Radio SWH" ierakstu studijā. Kā arī sponsoru balvas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu