Zinovjevs par spīti savainojumam piedalījies izlases treniņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Savainotais Krievijas valstsvienības centra uzbrucējs Sergejs Zinovjevs pretēji iepriekš izskanējušai informācijai, ka viņam šī sezona traumas dēļ ir beigusies, laukumā varētu doties jau Vankūveras olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā, informē Krievijas Hokeja federācija.

Sākotnēji Krievijas medijos parādījās informācija, ka Zinovjeva gūtais savainojums olimpisko spēļu turnīra priekšsacīkšu pēdējā spēlē pret Čehijas komandu (4:2) liegs viņam turpināt spēlēt Vankūverā un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas ''Salavat Julejev'' rindās šajā sezonā.

Taču tagad viņš piedalījies Krievijas valstsvienības treniņa un, iespējams, varētu spēlēt jau olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā.

Atgādinām, ka traumu Zinovjevs guva otrās trešdaļas beigās, kad uz viņa kājas pēc Aleksandra Radulova spēka paņēmiena piezemējās čehs Dāvids Kreči. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu