Jāgrs: Ovečkins ir pasaules labākais hokejists (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čehijas valstsvienības uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs uzskata, ka Krievijas izlases un Nacionālās hokeja līgas (NHL) superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins ir pasaulē labākais hokejists.

''Ir grūti salīdzināt tik lieliskus spēlētājus kā Veinu Grecki, Marku Mesjē un Aleksandru Ovečkinu. Katram no viņiem ir īpašs spēles stils. Uzskatu, ka Ovečkins ir labākais hokejists pasaulē,'' neslēpj Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omaskas ''Avangard'' uzbrucējs Jāgrs.

Atgādinām, ka Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra B apakšgrupas spēlē Ovečkins kādā no spēles epizodēm pret Jāgru laukuma centrā lika lietā iespaidīgu spēka paņēmienu. 

Pēc šīs epizodes Čehija zaudēja vārtus un visā spēlē pēdējo divu gadu pasaules čempioniem piekāpās ar 2:4.

Krievijas komanda vietu olimpiskā hokeja turnīra ceturtdaļfinālā jau nodrošinājusi, bet Čehija par iekļūšanu labāko astoņu komandu skaitā sacentīsies ar Latviju. Spēle risināsies plkst. 5. pēc Latvijas laika.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu