Vokouns: Nespēlēšu pasaules čempionātā, nevis beidzu karjeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čehijas izlases vārtsargs Tomašs Vokouns noliedzis iepriekš izskanējušo informāciju, ka viņš nacionālās komandas sastāvā beigs spēlēt pēc Olimpiskajām spēlēm Vankūverā.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas ''Panthers'' vārtsargs Čehijas medijos pastāstījis, ka ir nelielā neizpratnē par izskanējušo informāciju sakarā ar viņa karjeru izlasē. 

''Nolēmu izlases rindās nespēlēt šogad pasaules čempionātā, nevis beigt karjeru izlasē pavisam,'' portālam hokej.cz teica pieredzējušais vārtsargs.

''Viens no žurnālistiem man jautāja, vai došos uz pasaules čempionātu Vācijā. Teicu nē, un to viņš, iespējams, saprata, ka plānoju beigt karjeru valstsvienībā,'' viņš sacīja.

''Vasarā man paliek 34 gadi, bet, kā tālāk attīstīsies situācija, pagaidām vēl nezinu. Esmu plānojis spēlēt līdz 37 vai 38 gadiem, taču viss atkarīgs no mana snieguma un veselības,'' skaidroja Čehijas valstsvienības pamatvārtsargs.

Kā zināms, Latvijas izlase par tikšanu ceturtdaļfinālā spēlēs ar Čehijas valstsvienību. Šī spēle notiks trešdien plkst. 5.00 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu