Krosbijs: Visas komandas ir vienādā stāvoklī (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Olimpiskajā hokeja turnīrā sākoties izslēgšanas spēlēm, visas komandas ir vienādā stāvoklī, uzskata Kanādas izlases uzbrucējs Sidnijs Krosbijs.

Lai gan kanādiešiem otrdien jāuzvar Vācija, lai tikai iegūtu tiesības spēlēt ar Krieviju ceturtdaļfinālā, Krosbiju tas nesatrauc. Viņaprāt, visām komandām ir viens un tas pats uzdevums, bet līdzšinējiem panākumiem vai neveiksmēm nav nozīmes.

"Visi aizmirst, ka visi ir vienādā situācijā," viņš teica aģentūrai AP. "Tagad visiem vajadzīgas uzvaras. Nav nozīmes tam, kas notika iepriekšējās trijās spēlēs, vai tās tika uzvarētas vai zaudētas. Kas vislabāk tam spēs piemēroties un parādīs labāko spēli īstajā laikā, tas arī uzvarēs," piebilda Krosbijs.

Neraugoties uz zaudējumu ASV izlasei, Kanādas hokejisti tic, ka spēs iepriecināt savus fanus. "Mēs joprojām esam labā pozīcijā," sacīja Kanādas izlases aizsargs Dankans Keits.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase cīņā par vietu ceturtdaļfinālā spēlēs ar čehiem, Šveices izlases pretinieki būs Baltkrievijas hokejisti, bet Slovākijas valstsvienību gaida cīņa ar Norvēģiju. ASV, Krievija, Zviedrija un Somija gaida savus pretiniekus jau ceturtdaļfinālos.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu