Latvijas valstsvienības hokejistiem kareivīgs noskaņojums (47)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas olimpiskā hokeja izlase dienu pirms cīņas ar Čehiju aizvadīja treniņu Vankūveras UBC arēnā, kur iepriekš notika hokeja spēles sievietēm, TVNET informēja valstsvienības preses sekretāre Vita Ļebedeva.

Treneri pamatā lika uzsvaru uz trijiem piecniekiem – zilo, sarkano un melno. Melnajā maiņā šoreiz trenējās Miķelis Rēdlihs, Lauris Dārziņš kopā ar Armandu Bērziņu un Kristapu Sotnieku, Oskaru Bārtuli. Bet dzeltenajā maiņā – Gints Meija, Aleksejs Širokovs, Kaspars Daugaviņš un Rodrigo Laviņš.

Komanda veiks arī Čehijas izlases Vankūveras olimpisko spēļu video analīzi, bet pēc tam katra maiņa atsevišķi izrunās detaļas par iespējamiem uzbrukumiem un vārtu guvumiem. Latvijas hokejisti ir noskaņoti kareivīgi. Puiši apzinās, ka uzvaras gadījumā var gūt arī labas iespējas apsteigt hokeja lielvalstu izlases šajā turnīrā, ņemot vērā sacensību noteikumus.

Treneru uzstādījums: ''Izturēt pirmo desmit minūšu spriedzi, nesaņemt noraidījumus, spēlēt ar prātu un efektīgi realizēt vairākumu!''

Kā zināms, spēle par iekļūšanu ceturtdaļfinālā notiks trešdien plkst. 5.00 pēc Latvijas laika.

Vankūverā abas komandas pirmo reizi tikās priekšsacīkstēs, kad B apakšgrupas otrajā spēlē ar rezultātu 5:2 pārāki bija čehi.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu