Čehijas izlases treneris Ružička veic izmaiņas virknējumos (12)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čehijas hokeja izlases galvenais treneris Vladimirs Ružička pirms spēles ar Latviju vairākās spēlētāju maiņās veica izmaiņas, kas, viņaprāt, bija nepieciešamas cīņai par vietu olimpiskā turnīra ceturtdaļfinālā.

Latvijas hokejisti čehiem ar 2:5 zaudēja grupas turnīrā, taču abas komandas trešdienas rītā pēc Latvijas laika tiksies vēlreiz spēlē par vietu ceturtdaļfinālā. Ružička gaida, ka viņa komanda noskaņosies tikpat nopietni kā pirmajā spēlē, kad čehi pirmajās piecās minūtēs ieguva 3:0 pārsvaru.

"Latvijai nav ko zaudēt. Mums jāspēlē atbildīgi un jāpieliek visas pūles, lai panāktu maksimāli labāko iznākumu," hokej.cz teica Ružička.

Treniņā kopā ar Jaromīru Jāgru un Petru Čajaneku kopā bija Milans Mihaleks, nevis Romans Červenka kā pirmajā spēlē. Červenkam paredzēta vieta maiņā kopā ar Davidu Krejči un Tomašu Fleišmanu. Ceturtajā uzbrukuma maiņā paredzēts spēlēt Martinam Havlatam kopā ar Jozefu Vašičeku un Tomašu Rolineku.

Latvijas un Čehijas spēles zaudētājiem olimpiskais turnīrs būs beidzies.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu