Austrijas tramplīnlēcēji kļūst par olimpiskajiem čempioniem (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Austrijas tramplīnlēcēji Volfgangs Loicls, Andreass Koflers, Tomass Morgenšterns un Gregors Šlīrencauers pirmdien Vankūverā kļuva par olimpiskajiem čempioniem komandu cīņā.

Katram dalībniekam veicot pa diviem lēcieniem, austrieši nopelnīja 1107,9 punktus, izcīnot pārliecinošu uzvaru.

Sudraba medaļas ar 1035,8 punktiem ieguva Vācijas lēcēji Mihaēls Noimaijers, Andreass Vanks, Martins Šmits un Mihaēls Ūrmans. Trešajā vietā ar 1030,3 punktiem palika Anderss Bardals, Toms Hilde, Johans Remens Evensens un Anderss Jakobsens no Norvēģijas.

Austrietis Šlīrencauers Vankūverā tika pie trešās medaļas, jo pirms tam individuālajos lēcienos viņš ieguva divas bronzas godalgas. Tukšā palika divkārtējais Vankūveras sudraba medaļnieks Adams Mališs, jo Polijas lēcēji ieņēma sesto vietu.

Sacensībās piedalījās 12 valstu komandas, bet pēc pirmās kārtas fināllēcienus veica labākās astoņas.

Četrkārtējais olimpiskais čempions tramplīnlēkšanā Simons Ammans, kurš Vankūverā triumfēja individuālajās lēcienos no normālā un lielā tramplīna, nestartēja, jo Šveicei nav komandas ar četriem konkurētspējīgiem dalībniekiem.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu