Latvija Vokunam var sagādāt karjeras pēdējo maču izlasē (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čehijas izlases vārtsargs Tomašs Vokouns atzinis, ka Vankūveras Olimpiskās spēles būs pēdējais turnīrs, kurā viņš pārstāvēs savu valstsvienību, tādēļ cer, ka komanda savu labāko sniegumu vēl tikai parādīs.

Vārtsargs uzsver ģimenes nozīmi lēmuma pieņemšanā. ''Man ir ģimene, bērni iet skolā. Ir grūti braukt uz pasaules čempionātiem pēc sezonas beigām, kad jau tā visu gadu esi atradies pārlidojumos. Vēlos pavadīt vairāk laika ar ģimeni. Čehijā ir pietiekoši daudzi labi vārtsargi arī bez manis,'' portālam sportbox.ru paziņoja Nacionālās hokeja līgas kluba Floridas ''Panthers'' vārtsargs Vokouns.

Pēc zaudējuma Krievijai Vokouns nekrita panikā un uzsvēra, ka komanda joprojām gatava cīnīties par medaļām, lai gan saglabāja zināmu piesardzību.

''Nav notikusi traģēdija. Mums būs jāaizvada tikai viena spēle vairāk. Tas nozīmē, ka nebūs laika atslābināties, kas ir pozitīvi. Mēs esam otrie grupā un turpināsim cīņu par medaļām. Turnīrā nav izteiktu favorītu, tādēļ domāju, ka mūsu izredzes joprojām ir pietiekami augstas. Tagad mēs ceram iekļūt ceturtdaļfinālā, taču līdzjutējiem jāsaprot, ka mums priekšā ir viena izslēgšanas spēle,'' vēsta izdevums ''Sport-Express''. 

Jau ziņots, ka Latvijas izlase par tikšanu ceturtdaļfinālā spēlēs ar Čehijas valstsvienību. Šī spēle notiks trešdien plkst. 5.00 pēc Latvijas laika. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu